Saudijski princ ima vlasništvo u Apple-u, eBay-u i Coca Coli, želi ulagati u Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Andro Vlahušić primio je jučer u posjet saudijskog princa Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Alsauda koji je boravio u Dubrovniku. Razgovor je trajao tek 15 minuta, a Vlahušić nakon sastanka nije s princem prošetao Stradunom. 

Njegovo kraljevsko visočanstvo izrazilo je zadovoljstvo ljepotom Grada Dubrovnika. Izrazio je interes za ulaganje u investicijske projekte, te suradnju u području turizma. Gradonačelnik Vlahušić zahvalio mu je na dolasku u Grad, te ga upoznao s brojem turista i rezultatima na tom području, kao i aktualnim privatnim i gradskim ulaganjima.

Princ Alwaleed u razgovoru s gradonačelnikom spomenuo je i neke od brojnih svjetskih tvrtki u kojima posjeduje vlasnički udio: Apple Inc., Citigroup, Coca Cola, Compaq, eBay, Four Seasons Hotels & Resorts, Fairmont Hotels and Resorts i ostale, te naglasio kako postoje brojne mogućnosti za konkretna ulaganja u turizmu i drugim područjima od strane njegove tvrtke Kingdom Holding, ali i njegovih partnera kojima će prenijeti dojmove iz Republike Hrvatske.

Razgovor je trajao tek 15 minuta, a Vlahušić nakon sastanka nije s princem prošetao Stradunom

Popularni Članci