PRVI DONOSIMO SINANOVIĆEVU REAKCIJU: 'Objavu o Merlinu nisam ja napisao, sve ovo je nečija neumjesna šala!'

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: N.G./Portal Oko
„Nekoliko dana sam kod kolege, don Daroslava, na blagoslovu obitelji u Ferdinandovcu, cijeli dan hodam, navečer dođem umoran kao pas i legnem u krevet. Sad mi don Daroslav pokazuje nacionalne portale i ja ne mogu vjerovati. Jutros idem na Facebook i ne mogu ući na svoj profil,“ riječi su kojima je don Ivica Sinanović prokomentirao incident na društvenim mrežama.


Naime, ovih dana je na njegovom Facebook profilu osvanuo status u kojem se osuđuje novogodišnji nastup Dina Merlina, a njegovo pjevanje uspoređuje s, kako je napisano, 'zavijanjem hodže s džamije'. Situacija je kulminirala u samim komentarima ispod objave koji su uslijedili pa se sa Sinanovićevog profila pisalo kako muslimanima 'jeb* balijsku mater gdje god bili', a ispisano je i 'nož, žica, Srebrenica'.

Sinanović na pitanje je li on napisao sporni status i komentare, niječno odgovara. Tvrdi kako mu je profil hakiran te kako ovakva vrsta 'šale' nije nimalo primjerena.

„Dulje vrijeme nisam bio na Facebooku. Tjedan dana sam ispovijedao u Osijeku, kad sam se vratio, imao sam ponoćku, na Božić božićnu misu tako da nisam bio dostupan. Očito se netko 'lijepo' ponašao i čestitao mi imendan. Nisam ništa od toga napisao, zadnju poruku koju sam napisao je ona koja se odnosi na treću nedjelju Došašća, čak ni za četvrtu nisam ništa napisao jer sam bio u gužvi,“ izjavio je Sinanović koji cijeli slučaj namjerava prijaviti policiji.

Po pitanju samog nastupa Dina Merlina na dočeku u Dubrovniku, Sinanović je kazao kako 'ne zna tko nastupa i što se događa' te kako 'ni s kim iz Dubrovnika više nema veze'.

Jučer, tijekom kasnih noćnih sati, nestale su sporne objave sa zida profila don Ivice Sinanovića, kako komentari, tako i sam status. Također, nestale su i fotografije na kojima Sinanović pozira s grbovima s prvim bijelim poljem, a uklonjena je i profilna slika s natpisom 'HOS, za Dom spremni'.

Ivica Sinanović, društvene mreže

Popularni Članci