SJEDNICA VIJEĆA 28. RUJNA Na dnevnom redu izmjene i dopune Proračuna, Statuta Muzeja i nova povjerenstva

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aida Čakić
Sjednica Gradskog vijeća održat će se 28. rujna, a na dnevnom redu će se naći izmjene i dopune Proračuna. Također, najviše točaka odnosit će se na osnivanje novih Povjerenstava. Dnevni red pogledajte u nastavku.

1.      Vijećnička pitanja.
 
2.      Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Dubrovnika za prvo polugodište 2017. godine.
 
3.      Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Dubrovnika za 2017. godinu.
 
4.      Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Dubrovnika za 2017. godinu.
 
5.      Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje komunalnih djelatnosti na temelju pisanog ugovora – održavanje javne rasvjete na području izvan povijesne jezgre Grada Dubrovnika za dvogodišnje razdoblje.
 
6.      Prijedlog plana mreže dječjih vrtića na području Grada Dubrovnika.
 
7.      Prijedlog zaključka o imenovanju posebnog Povjerenstva za verifikaciju Programa za provedbu državnog, javnog, otvorenog za realizaciju u jednom stupnju i anonimnog natječaja krajobrazne arhitekture za park Gradac u Dubrovniku.
 
8.      Prijedlog Zaključka o davanju prethodne suglasnosti na tekst Statutarne odluke o izmjenama i dopunama Statuta javne ustanove Dubrovački muzeji.
 
9.      Prijedlog zaključka o osnivanju Povjerenstva za provjeru ispunjavanja propisanih uvjeta javnih poziva u području obrazovanja, socijalne i zdravstvene skrbi, skrbi o djeci, mladima i obitelji, skrbi o stradalnicima i sudionicima Domovinskog rata i skrbi o udrugama iz II. svjetskog rata i poratnog razdoblja.
 
10.  Prijedlog  zaključka o osnivanju Povjerenstva za ocjenjivanje  programa, projekata ili manifestacija u sklopu Javnog poziva za predlaganje projekata, programa i manifestacija iz područja skrbi o stradalnicima i sudionicima Domovinskog rata i njihovim obiteljima za 2018. godinu.
 
11.  Prijedlog zaključka o osnivanju Povjerenstva za ocjenjivanje programa, projekata ili manifestacija u sklopu Javnog poziva za predlaganje projekata, programa i manifestacija iz područja socijalne i zdravstvene skrbi za 2018. godinu.
 
12.  Prijedlog  zaključka o osnivanju Povjerenstva za ocjenjivanje programa, projekata ili manifestacija u sklopu Javnog poziva za predlaganje projekata, programa i manifestacija iz područja skrbi o djeci, mladima i obitelji za 2018. godinu.
 
13.  Prijedlog  zaključka o imenovanju Povjerenstva za ocjenjivanje programa, projekata ili manifestacija u sklopu Javnog poziva za predlaganje projekata, programa i manifestacija iz područja skrbi o udrugama proizašlih iz II. svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2018. godinu.
 
14.  Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti za izgradnju oborinske odvodnje i sklapanje Ugovora o financiranju izgradnje oborinske odvodnje i pripadajuće infrastrukture.

Popularni Članci