STEAKHOUSE LINĐO Gastro užitak koji se pamti oduševit će vaša osjetila

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Steakhouse Linđo otvorio je vrata svim ljubiteljima odreska, specijaliteta svjetskog glasa koje se priprema samo od najboljeg mesa. Za godišnjice, intimne večere i obiteljska druženja steak je izbor koji se pamti. 

Odrezak je jedno od najpopularnijih jela zbog pripreme koja ističe samo ono najbolje od mesa i začina. Novootvorenom restoranu na Babinom Kuku dugogodišnje iskustvo rada s ponajboljim chefovima osiguralo je da svaki od nekoliko različitih stakeova bude nezaboravan.

Gurmani će uživati u rumpsteak sa žara u Madeira umaku, jedinstvenom junećem tenderioinu u umaku od tartufa, telećem T-bone odresku, janjećim kotletima.

Za ljubitelje morskih specijaliteta tu su i  steak od lososa s rižotom od kopra, odrezak tune u umaku od dingača, tartar od svježe tune, riblja juha s rakovima i školjkama, organska salata s plodovima mora, arborio rižot s repovima od velikih kozica, svježi filet brancina s umakom od rakova.

Za kraj, čokoladna vizija, kolač od sira, dnevni svježi kolač nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za najmlađe je pripremljen posebni meni - riba ili meso  s kolačem.

Na bogatoj i raznovrsnoj karti vina nalaze se desertna, rose i pjenušava vina te vina na čaše.

Također možete kušati svijetla i tamna piva.

Steak House Linđo mislio je i na vegetarijanski meni koji se sastoji od tri složena jela od organskog povrća, a tu je i veliki izbor salata.

Jedinstveni ugođaj i neponovljivi okusi svakog pjata oduševit će sva vaša osjetila.

Radno vrijeme restorana Steakhouse Linđo je od 16 do 24 sata. Za sve dodatne informacije i rezervacije možete se javiti na + 385 99 6238841. Posjetite i Facebook stranicu Steakhousea Linđo

Steak House Linđo vratit će Dubrovčane i njihove goste na Mali Stradun!

Popularni Članci