STEAKHOUSE LINĐO Gastro užitak koji se pamti oduševit će vaša osjetila
Odrezak je jedno od najpopularnijih jela zbog pripreme koja ističe samo ono najbolje od mesa i začina. Novootvorenom restoranu na Babinom Kuku dugogodišnje iskustvo rada s ponajboljim chefovima osiguralo je da svaki od nekoliko različitih stakeova bude nezaboravan.
Gurmani će uživati u rumpsteak sa žara u Madeira umaku, jedinstvenom junećem tenderioinu u umaku od tartufa, telećem T-bone odresku, janjećim kotletima.
Za ljubitelje morskih specijaliteta tu su i steak od lososa s rižotom od kopra, odrezak tune u umaku od dingača, tartar od svježe tune, riblja juha s rakovima i školjkama, organska salata s plodovima mora, arborio rižot s repovima od velikih kozica, svježi filet brancina s umakom od rakova.
Za kraj, čokoladna vizija, kolač od sira, dnevni svježi kolač nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Za najmlađe je pripremljen posebni meni - riba ili meso s kolačem.
Na bogatoj i raznovrsnoj karti vina nalaze se desertna, rose i pjenušava vina te vina na čaše.
Također možete kušati svijetla i tamna piva.
Steak House Linđo mislio je i na vegetarijanski meni koji se sastoji od tri složena jela od organskog povrća, a tu je i veliki izbor salata.
Jedinstveni ugođaj i neponovljivi okusi svakog pjata oduševit će sva vaša osjetila.
Radno vrijeme restorana Steakhouse Linđo je od 16 do 24 sata. Za sve dodatne informacije i rezervacije možete se javiti na + 385 99 6238841. Posjetite i Facebook stranicu Steakhousea Linđo.
Steak House Linđo vratit će Dubrovčane i njihove goste na Mali Stradun!