SUB CITY: VIP otvaranje u srijedu, evo što očekivati

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: westshoppinggate.com
Uz otvorenje trgovačkog centra SUB CITY Dubrovnik u Srebrenom organiziran je niz događanja ispred i u Centru. Tako je VIP otvorenje  najavljeno za srijedu 2. rujna 2015. u  20 sati. 

Predviđeni su kratki pozdravni govori investitora, čelnika  lokalne i regionalne samouprave, blagoslov Centra, konferencija za medije, nastup Kulturno umjetničkog društva Marko Marojica s tradicionalnim plesovima Župe dubrovačke, welcome drink, obilazak centra i posjet otvorenim trgovinama unutar SUB CITY centra.

U glazbenom programu će sudjelovati klapa Ragusavecchia, predstavljajući tradiciju, te kao suvremenost DJ i saksofonist Željko Barač.

Za 23 sata je predviđen vatromet. 

Svečano otvorenje bit će u četvrtak 3. rujna 2015. Programom je od 09:00 do 11:00 sati predviđena prezentacije proizvoda na platou ispred Centra, od 11:00 do 11:45 nastup najpoznatije dubrovačke grupe Silente.

Od 12:15 do 12:35 nastupit će plesne skupine STEP'N'JAZZ družine koja je pobjednik brojnih natjecanja, a od 13:00 do 15:00 sati najmlađe će zabavljati kostimirani likovi, facepainting, te DJ na pozornici, piše župskiportal.hr

Popularni Članci