VELIKO PRIZNANJE: Dubrovački hotelijer među najboljima na svijetu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/Pixell
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sa suradnicima primio je danas predstavnike tvrtke Expedie na čelu s regionalnim direktorom za istočnu i jugoistočnu Europu Wolfganga Pagla te direktora lanca Pervanovo d.o.o. Stjepana Vojinića i suradnike.

Ekipa Expedie boravi danas u Dubrovniku kako bi sa svojim partnerima iz dubrovačkih hotela proslavila izvrsne rezultate ove sezone, a željeli su u nazočnosti gradonačelnika Vlahušića uručiti priznanje direktoru lanca Pervanova d.o.o. za drugo mjesto koje je na listi najboljih hotela na svijetu po mišljenju putnika zauzeo Celenga Apartments u njihovom vlasništvu. Ispred dubrovačkih luksuznih apartmana plasirao se tek Royal Palms Hotel iz Bermuda.
 
Gradonačelnik Vlahušić u razgovoru s direktorom Expedie Paglom istaknuo je zadovoljstvo turističkim rezultatima koje Dubrovnik ostvaruje proteklih godina, no da svi zajedno, Grad i hotelijeri i privatni iznajmljivači zajedno s putničkim agencijama moraju stvoriti sadržaj i privući goste i izvan sezone.

Popularni Članci