Vlahušić: Uz neizmjernu zahvalnost čestitam Dan pobjede svim našim braniteljima i Dubrovčanima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Petar Ipšić
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je čestitku Dubrovkinjama i Dubrovčanima u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovane Dubrovkinje i Dubrovčani, dragi sugrađani, ove godine obilježavamo 20. obljetnicu velike vojno-redarstvene akcije „Oluja“. Uz duboki osjećaj ponosa prisjećamo se dana 5. kolovoza 1995. godine kada se na Kninskoj tvrđavi zavijorila hrvatska zastava. U mislima nosimo žrtve položene za slobodu koju danas uživamo i njegujemo za buduće generacije. 

Neka nam sjećanje na herojske podvige naših branitelja bude zalog da nastavimo graditi naše društvo na čvrstim temeljima demokracije u okviru europskih pravnih stečevina i s vjerom u svijetlu budućnost za sve naše građane. 

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, Dubrovkinjama i Dubrovčanima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Uz osobito poštovanje i neizmjernu zahvalnost čestitke upućujem svim našim braniteljima.

Gradonačelnik
Andro Vlahušić

Popularni Članci