ZA SVE JE KRIV SNIJEG Puklo na stotine vodomjera, evo u kojoj dubrovačkoj ulici je bilo najviše prometnih nesreća

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: GM
Tijekom 11. i 12. siječnja na dubrovačkom području je zabilježen veći broj prometnih nesreća zbog snijega i nepovoljnih uvjeta na cestama. 

Kako su za dubrovački dnevnik izjavili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u ta dva dana zabilježeno je ukupno 18 prometnih nesreća u županiji od čega tri nesreće s ozlijeđenim osobama. Riječ je o pet ozlijeđenih osoba koje su zadobile lakše tjelesne ozljede. Najviše prometnih nesreća zabilježeno je na području Grada Dubrovnika, točnije u Ulici Pera Bakića, i u Slanome. 

Zbog snijega i niskih temperatura, dolazilo je do pucanja vodomjera i cijevi, a kako kaže direktor Vodovoda Pero Mišković, najviše takvih slučajeva zabilježeno je na području Župe dubrovačke, Dubroačkog primorja i Stona. Radnici Vodovoda već su u nedjelju, 8. siječnja, počeli pratiti stanje. 

'Sanacije su još uvijek u tijeku. Popucalo je više stotina vodomjera zbog čega su korisnici ostajali bez vode, a dolazilo je i do pucanja cijevi. Vodovod će nakon radova koje ima pozvati potrošače da izoliraju odnosno prodube svoje šahtove u slučaju da se ovakvi vremenski uvjeti ponove,' kazao je Mišković. 

Popularni Članci