DOP DUBROVAČKOG HOTELIJERA Valamar daje besplatna noćenja potrebitima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Društveno odgovorno poslovanje Valamara

Valamar Riviera d.d. u sklopu društveno odgovornog poslovanja dodijelila je donacije u okviru dva svoja nacionalna programa -“Tisuću dana na Jadranskom moru“ i „Volimo Jadransko more“. 

U okviru programa -“Tisuću dana na Jadranskom moru“ Valamar Riviera ove sezone za više od 350 djece i njihovih voditelja iz 17 različitih institucija, ustanova i udruga omogućit će oko 1400 besplatnih noćenja u nekom od Valamarovih hotela, apartmanskih kompleksa ili kampova od Istre i otoka Krka do Dubrovnika. Na natječaj je pristiglo 17 prijava i svim sudionicima natječaja odobreno je besplatno ljetovanje. Riječ je o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci koja dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te djeci s posebnim potrebama i određenim zdravstvenim poteškoćama kojima boravak na moru koristi u smislu liječenja ili oporavka. Posebnu prednost prilikom dodjele donacija u 2015. godini imale su grupe djece koja još nikad nisu ljetovala na moru.

U okviru programa „Volimo Jadransko more“ Valamar Riviera dodijelit će ukupno 105.000 kuna za projekte namijenjene zaštiti jadranske obale i mora uzimajući u obzir značenje projekta na području zaštite morskog okoliša za širu društvenu zajednicu, podizanje svijesti šire javnosti o važnosti očuvanja morskog okoliša, dosadašnje rezultate na području djelovanja te dugoročan pozitivan utjecaj na očuvanje i zaštitu jadranske obale i mora.

Popularni Članci