ULICE OD PUČA I ŠIROKA Država u dubrovačkoj povijesnoj jezgri nudi u zakup poslovne prostore

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Google maps
U tijeku su natječaji za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske, jedan za prostore u gradu Zagrebu, a drugi za Osijek, Rijeku, Split, Šibenik, Dubrovnik i Zadar.

Na natječajima je objavljeno 68 poslovnih prostora, od kojih su dva u Dubrovniku na atraktivnim lokacijama u povijesnoj jezgri. Riječ je o prostorima na adresama Od Puča 17 i Široka 5 čija je površina malo više od 19 kvadrata, a pozicionirane su u uličnom prizemlju i kutu zgrade. Predložene djelatnosti su trgovačka, uredska, proizvodna, tiskarska, djelatnost skladištenja, deficitarna i ostale djelatnosti.

Početne cijene zakupa su 9.555,00 uz jamčevinu od 28.665,00 kuna. Pregledi poslovnih prostora organiziran je 18. siječnja od 12.30 do 13 sati.

S najpovoljnijim ponuditeljem sklapa se Ugovor o zakupu na rok od pet godina, ako je ispunio uvjete natječaja te ponudio najviši iznos zakupnine. Rok za dostavu pisanih ponuda za zakup je 24. siječnja, odnosno 25. siječnja 2018. za prostore u Zagrebu, a ponude se dostavljaju Ministarstvu državne imovine.

Adrese prostora, raspored pregleda kao i svi detalji te uvjeti natječaja objavljeni su u Javnim pozivima.

Popularni Članci