Učitaje prijašnje vijesti
KRAH BRAKA

NIŠTA NIJE SLUČAJNO? Dubrovačka odvjetnica otkrila mogući motiv rastave Martine i Ante Todorića

Bivša missica i supruga Ante Todorića Martina Todorić zatražila je razvod braka što je zaintrigiralo javnost, posebno iz razloga što se isto događa za vrijeme uhićenja u slučaju Agrokor.
AFERA AGROKOR

RASPISAT ĆE SE I TJERALICA? DORH zatražio istražni zatvor za Todorića i njegove suradnike

DORH je danas izvijestio kako je zatražen istražni zatvor za svih 15 osumnjičenih u akciji Agrokor.
do 2030. godine

Započinje izrada Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU sredinom mjeseca listopada započelo je aktivnosti vezane za izradu Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine, kao prvog cjelovitog i sveobuhvatnog akta strateškog planiranja od osnutka RH.
prisjećanje

Ladislav Tomičić: 'Zlatko Canjuga me uvjeravao da je Todorić dobar čovjek koji za Hrvatsku ima samo ljubav'

Prije sedam godina, 2010. godine, zazvonio je telefon i javila se producentica HRT-a, iz tima Aleksandra Stankovića, započinje svoju Facebook objavu novinar Ladislav Tomičić u kojoj se osvrće na gostovanje u emisiji Nedjeljom u 2 kada je govorio o Jadranki Kosor, Zoranu Milanoviću i Ivici Todoriću. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
aktualno

MINISTAR BOŽINOVIĆ IZ DUBROVNIKA O TODORIĆU: 'Tezu o političkom progonu u potpunosti odbacujem!'

'Ne znam gdje su Todorići i to nije posao ministra unutarnjih poslova. Dakle, ono što smo danas mogli čuti od odvjetnika, to je da će svi biti dostupni pravosudnim tijelima', poručio je ministarunutarnjih poslova Davor Božinović.
AKTUALNO

DUBROVČANIN O AKCIJI AGROKOR: 'Sve je moguće ako ne bude pokrenuta tjeralica' (VIDEO)

Politički analitičar Krešimir Macan za RTL je prokomentirao situaciju oko akcije 'Agrokor', a što je sve rekao, pogledajte u nastavku. 
dentalni turizam

I DUBROVČANI ODLAZE NA ZAHVATE 'PREKO GRANE' Zubari su u BiH i Srbiji čak tri puta jeftiniji nego u Hrvatskoj

Usluge stomatologa u Srbiji i BiH gotovo su tri puta jeftinije nego u Hrvatskoj. Za veće zahvate, koji traju tjedan ili dva, većina stomatoloških ordinacija u Novom Sadu, primjerice, osigurat će vam i smještaj i hranu.
zakonske odredbe

SA SVIH STRANA PRIJETE OVRHE Evo koliko dugo trebate čuvati račune i kad nastupa zastara

Unatrag desetak godina, otkako su davatelji javnih i svih ostalih usluga počeli bjesomučno pokretati ovrhe u cilju naplate svojih potraživanja, doma smo se "zagušili" starim računima. Pojedini su toliko stari da su već izblijedjeli. Moramo li čuvati račune struje unatrag 10 godina u strahu da je distributer propustio evidentirati koju plaćenu ratu?
inspekcija

KAPITULACIJA DRŽAVE U BORBI S DIVLJOM GRADNJOM Legaliziraju se objekti u nacionalnim parkovima, dozvole odobrene i na Mljetu

Većina nelegalnih kuća na Mljetu već je legalizirana. Tako je i u mjestu Polače u kojem su, tijekom povijesti, neki ugostitelji štekate podizali iznad mora te, osim kuća, bespravno gradili i molove.
zdravstvo

U Hrvatskoj raste potrošnja lijekova za liječenje raka, no smrtnost od zloćudnih bolesti nije smanjena

Iz godine u godinu potrošnja lijekova u Hrvatskoj raste, osobito onih za liječenje raka, a podaci pokazuju da to nije smanjilo smrtnost od zloćudnih bolesti.
nova misija

'TO JE ZLOČIN!' Pro Life akcija ima novu inicijativu: 'I silovane žene trebaju roditi' (VIDEO)

Predstavnici građanske inicijative ProLife i zaklade Vigilare u novoj su misiji. Prikupili su gotovo 169 tisuća potpisa u sklopu nacionalne kampanje “Imam pravo živjeti” i predali ih Saboru.
CRNA KRONIKA

NESREĆA KOD SEMAFORA U SREBRENOM U sudaru tri vozila dvije osobe ozlijeđene, intervenirali i vatrogasci

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu uvečer kod semafora u Srebrenom dvije osobe su ozlijeđene.
SINKOPA

ZAŠTO JOŠ UVIJEK IMA VOZAČKU? Metkovski političar: 'Horvatinčić je danas jurio u džipu, javio mi je prijatelj'

Nikola Grmoja, političar iz Metkovića, na svom je Facebook profilu objavio kako je Tomislav Horvatinčić danas jurio u svom džipu.
Učitaj još vijesti