Učitaje prijašnje vijesti
Luka Modrić

NEVIO KREŠIĆ SUSREO SVOG IDOLA Malom 'divu' iz Konavala ispunili najveću želju (VIDEO)

Nevio Krešić jedan je od 150 ljudi na svijetu i jedini u Hrvatskoj koji ima Majewski sindrom. Veliki je zaljubljenik u nogomet pa loptu iz ruke ispušta samo kad ide na spavanje.

SPORTSKA INFRASTRUKTURA KAO RAK RANA Gradit će se dvorana iza Gimnazije, razviti strategija i maknuti s mrtve točke u Gospinom polju

Dok dubrovački sportaši i sportašice bilježe izvrsne rezultate, sportska infrastruktura u gradu je na niskim razinama.

NAJVEĆA PROSJEČNA PLAĆA U ovim se djelatnostima najviše zarađuje

Prosječna je neto plaća po zaposlenom u pravnim osobama u Hrvatskoj za rujan iznosila 5.958 kuna, što je na mjesečnoj razini realno manje za 2,5 posto, a na godišnjoj više za 4,4 posto, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS).
MANJAK

Evo gdje u Hrvatskoj najviše nedostaje liječnika

Idućih deset godina umirovit će se više od 4000 liječnika, najviše dosad, a istovremeno će na medicinskim fakultetima u Hrvatskoj diplomirati najveći broj doktora medicine (u posljednjih 10 godina upisano ih je oko 7500).
AKTUALNO

NOVI DETALJI Praljak u oporuci napisao kako želi samo jednu osobu uz svoj ljes (VIDEO)

U oporuci je Slobodan Praljak napisao kako želi da se njegov pepeo prospe Alejom Mira na zagrebačkom krematoriju. Više u videozapisu RTL-a. 
AKTUALNO

'IMAMO PROBLEM, NIJE MU DOBRO' Objavljen transkript koji otkriva što se događalo nakon što je Praljak popio otrov

Međunarodni kazneni sud za ratne zločine na području bivše Jugoslavije (ICTY) objavio je transkript iz sudnice u trenucima u kojima je Slobodan Praljak popio otrov i tako počinio samoubojstvo. 
kazna od 10 do 20 tisuća kuna

'ŽIVOTINJE KAO UKRAS' Trgovci i ugostitelji na meti novog zakona

U paketu novog Zakona o zaštiti životinja stiglo je nekoliko članaka koji se tiču ugostitelja i trgovačkih centara.

Uz ove trikove smanjit ćete svoj račun za struju

Jeste li znali da screensaver troši podjednako energije kao i kada se na računalu nešto radi? Ili da punjač za telefon podjednako radi i kada ne punite telefon?
dug

POZDRAVLJAMO LI SE S OPĆEDOSTUPNIM ZDRAVSTVOM? Država ne plaća HZZO-u, Kujundžić ne radi ništa i sve će to, naravno, podmiriti građani

Hrvatske bolnice svakog mjeseca stvaraju nove dugove od 55-60 milijuna kuna, dospjeli dug iznosi, prema dostupnim podacima, oko četiri milijarde kuna, a ukupni dug 8,2 milijarde kuna, no Vlada Andreja Plenkovića prilično tromo reagira na mogućnost strukturnog rješavanja ovoga problema.
666 skalina

POMOĆ NAJPOTREBNIJIM I ZAJEDNIŠTVO Dubrovački vatrogasci sudjelovali u humanitarnoj utrci (FOTO)

Humanitarna utrka vatrogasaca održava se već petu godinu za redom u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sesvetski Kraljevec. Utrka je humanitarnog karaktera i uplate za sudjelovanje bile su u korist Hrvatske udruge leukemija i limfomi – HULL.
ZBOG ZATVARANJA U LOGORIMA

BIVŠI BOŠNJAČKI ZATOČENICI IZ MOSTARA: Tužit ćemo RH i tražiti odštetu! (VIDEO)

Nema informacija o podizanju novih optužnica u BiH protiv bivših pripadnika HVO-a. Istovremeno, bivši bošnjački zatočenici s područja Mostara najavljuju da će tužiti RH i od nje tražiti naknadu štete zbog zatvaranja u zatočeničkim centrima Hrvatskoga vijeća obrane tijekom rata u BiH. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a.
REAKCIJE

I Karadžića potresla smrt Praljka: 'Radovan ne može doći k sebi, njih dvoje su bili dobri prijatelji'

Bivšeg predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ratnih zločina u BiH, duboko je potreslo samoubojstvo njegovog zatvorskog kolege Slobodana Praljka.
IVO ROJNICA

PREMINUO NA DANAŠNJI DAN O zloglasnom prvom čovjeku ustaške vlasti u Dubrovniku pisao je čak i The New York Times

Prije točno deset godina, na današnji dan, umro je rukovoditelj dubrovačkog ustaškog stožera Ivo Rojnica.
Učitaj još vijesti