'BEZ ADEKVATNOG PROSTORA I FINANCIJA' Predstavnice Hrvatske udruge poslovnih žena s gradonačelnikom Frankovićem

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grad Dubrovnik
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijeta Hladilo održali su danas radni sastanak s predstavnicama Hrvatske Udruge poslovnih žena KRUG, ogranak Dubrovnik.

Predstavnice Udruge upoznale su gradonačelnika Frankovića i privremenu pročelnicu Hladilo s aktivnostima i projektima koje provodi udruga te su ih upoznale i s problemima s kojima se suočavaju pri radu Udruge.

Članice udruge posebno su se osvrnule na problem nedostatka adekvatnog prostora za svoje djelovanje kao i financijskih sredstava.

Gradonačelnik Franković kazao je kako pozdravlja rad i djelovanje udruge te ih je pozvao da svoje programe i projekte prijave na natječaje Grada Dubrovnika kako bi se i na taj način osiguralo daljnje djelovanje. Naime, Udruga okuplja poslovne žene čiji je zajednički cilj poboljšanje položaja žena kako u poslovnom tako i u obiteljskom okruženju.

Podsjetimo, Udruga poslovnih žena KRUG - ogranak Dubrovnik formalno je osnovan 2008. godine s ciljem promocije sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okruženju.

U ime Udruge sastanku su nazočile predsjednica ogranka Dubrovnik Ivona Vrdoljak Raguž te članice Jany Hansel, Lucija Orešić, Terezina Orlić i Tilda Bogdanović.

Popularni Članci