SRAMOTA! Dubrovački policajci pištolj nose zataknut o pojas hlača, a Orešković troši sto tisuća kuna na hranu i piće

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
Obitelj premijera Oreškovića je u vili Costabella kod Opatije ove godine tijekom Uskrsa, lipnja i srpnja boravila 32 dana i za to vrijeme na uslugu cateringa iz hotela potrošila navodno 100.113 kuna.

Je li obitelj Tihomira Oreškovića u Vili Costabella u 32 dana samo na jelo potrošila čak 100.113 kuna, kako je to danas objavio Jutarnji, on sam ne zna jer još nije vidio fakturu, rekao je novinarima u Karlovcu, naglašavajući kako 'opet kroz medije doznaje više nego što sam zna'.

'Ja još nisam vidio ni jednu fakturu, tako da za tih 100.000 ne znam, ali ja sam sto posto uvjeren da moje dvoje djece, moja supruga i ja, tih par puta tamo na vikendima nismo potrošlili 100.000 kuna', prenosi Jutarnji list. 

Ljetovanjem u vili Oreškovićeve obitelji neugodno su ostali iznenađeni i u Nacionalnom sindikatu policije, a njihov čelnik Nikola Kajkić izjavio je za Jutarnji list:

'Mislili smo da je premijer imućan čovjek koji nas je došao spasiti. No, on ljetuje u državnoj vili, dok naš član sindikata u Dubrovniku, policajac, pištolj nosi zataknut o pojas hlača jer policija nema novca da mu kupi futrolu. Ali i oni prije Oreškovića su trošili, nažalost ispada da su svi političari isti',  komentira Kajkić.

Inače, riječkoj Costabella je formalno u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova. 

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Popularni Članci