ŽELJKA MARKIĆ POLUDJELA NA VATRENI PEDERLUK U BRAZILU 'Gadi mi se hrvatska reprezentacija, od danas navijam za Senegal!'

Autor: Maro Marušić Autori fotografija: screeshot youtube
Komentar Željke Markić na golišave fotke naših reprezentativaca

Pokretačica inicijative U ime obitelji i borkinja za što više siromašne djece Željka Markić izjavila je da joj se hrvatska reprezentacija zgadila zbog golišavih fotki naših igrača iz bazena u brazilskom kampu. Markić je gledajući guzu Lovrena i Čorlukinog piša dobila živčani slom padajući u nesvjest. Japanski sudac Nishimura ni trenutka nije dvojio – pokazao je na referendum.

-Ovo je sramota. Naši reprezentativci šalju poruku da je normalno da jedan muškarac prska drugog u bazenu na malo kvadrata posmatrajući u ud drugog. I pri tom se još smješkaju. Čini se kako i uživaju, Bože mi 'prosti! Jesu li oni normalni i svjesni kakvu poruku šalju? Ova zemlja će ostati bez djece i u Kataru neće imati nikoga tko će moći nastupati za reprezentaciju – istaknula je Markić.

Posebno se osvrnula na Luku Modrića.

-Druženje s Kristinom Ronaldom ga je skroz uništilo. Prije je bio obiteljski čovjek, a sad prvo Ronaldov stilist, pa prskanje i smješkanje u bazenu s golim muškarcima. Neka se srami s onom pederskom frizurom. Još se i depilirao. Užas – dodala je Markić.

Na pitanje novinara za koga će sada navijati kad je odustala od Vatrenih (muškaraca), Markić je imala spreman odgovor.

-Za Senegal. Senegalci u napadu imaju čovjeka imenom Mame Biram Diouf, inače napadača Stoke Cityja. Ako moram birat, uvijek Biram Mame, a ne hrvatske pederske reprezentativce koji s ovakvim taktičkim pristupom bazenu, nikad neće imati puno djece. S Mame Biram Dioufom u napadu igra i Papa Bouba Diop. Mama i Pape u napadu Senegala, to je ta formula. Napad Senegala bio se još mogao zvati i U ime obitelji – zaključila je Markić.

Na našu opasku da su Vatreni homići ipak reproducirali Mundijal i u potomstvo dobili još jedan nastup, a da su senegalske Mame i Pape u tandemu bili neplodni, Markić je replicirala.

-Treba pokušavati više puta, ne može sve iz prvog. Senegal je mogao inzistirati da se na Mundijal plasira preko umjetne oplodnje i Novog Zelanda kao Urugvaj, ali nije. Zato ih obožavam!

(Tekst je satira, odnosno izmišljen)

Popularni Članci