Kulinarski dvoboj celebrityja i novinara

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Danas se s početkom u 11 sati u restoranu Klarisa mogao osjetiti miris pašticade u čijem su se spravljanju natjecale slavne ličnosti i novinari. Žiri je nakon dinamične i naizgled nespretne borbe presudio da su oba tima pobijedila.

 

U sklopu promocije kuharice Dubrovačkog vjesnika pod nazivom 'Du Chef, kuhinja s pet zvjezdica', u Klarisi su se okupili poznati u sastavu Andro Vlahušić, Nikola Dobroslović, Mateo Beusan, paraolimpijac Mihovil Španja, ravnateljica Doma Maslina Ilijana Stojanović, Dubravka Šuica i Marina Sršen, te novinari čiji je tim predstavljala Sandra Lacković s HTV - a, Toni Banović s DU TV - a, Vicko Dragojević s Nove TV, Matko Saltarić s RTL - a, Silva Capurso s Radio Dubrovnika, Lidija Crnčević s portala dubrovniknet te Anđelka Kelava iz Dubrovačkog vjesnika.

Oba tima plijenila su veliku pažnju kamera i fotoaparata, posebno zbog suradnje inače političkih oponenata. U izrazito harmoničnoj i veseloj atmosferi uživali su i natjecatelji, a i posjetitelji počašćeni vinom, šampanjcem i kanapeima. Rad obje ekipe vjerno je nadgledao, a pokoji put i potpomogao, predsjednik žirija Radovan Marčić, širokoj javnosti poznat po suđenju u kulinarskom showu MasterChef. Sam program i nadziranje natjecatelja vodila je glumica Srđana Šimunović i kolumnist Dubrovačkog vjesnika Mark Thomas.

Za zabavni dio programa bio je zaslužan plesni studio Step'n'Jazz koji se nedavno vratio sa Svjetskog prvenstva u stepu, djeca iz doma Maslina za koji ide dio prihoda od prodaje kuharice te Vrtuljak klub. Ono što je privuklo najveću pažnju zasigurno je bila dječja predstava koja je raznježila svako lice, a onda i step mame iz Step'n'Jazza koje su već vještim step koracima zadivile okupljene.

Vrijedi napomenuti da je otvorena i zanimljiva izložba slika koje su rađene u vinorelu, tehnici u kojoj se slika vinom. Za otvaranje spomenute izložbe bio je zadužen Luko Paljetak. 

Popularni Članci