EMOTIVNA VEČER U SPONZI Tereza predstavila novi album i ganula prisutne (FOTO/VIDEO)

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Goran Mratinović
Diva Tereza Kesovija predstavila je svoj najnoviji album 'Oči duše' u atriju palače Sponza gdje su se okupili brojni Dubrovčani, njeni prijatelji, poznanici, ali i osobe iz javnog života.

Riječ je o albumu kojeg su obožavatelji Tereze Kesovije dočekali, nakon devet godina, u izdanju Dallas Recordsa, a koji je sjetan, romantičan i 'šansonjerski', ali ujedno i njen najmoderniji album do sada.

'Sretna sam, duša mi je puna što sam u Gradu, u ovom božanstvenom ambijentu,' izjavila je diva na samom početku, a potom su uslijedile njene emotivne izvedbe novih pjesama poput 'Ostavi me tu', ali i onih nešto starijih kao što je pjesma 'Prijatelji stari, gdje ste?'. Razdraganu publiku Kesovija je posebno oduševila recitacijom pjesme 'Kad zazvone dubrovačka zvona' i izmamila gromoglasni pljesak.

Atrij palače Sponza bio je popunjen do posljednjeg mjesta, a u publici su se našli direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić, skladatelj Đelo Jusić, gradska pročelnica Ana Hilje, županijski pročelnici Ivo Klaić i Marijeta Hladilo te mnogi drugi. U ime Grada stigao je zamjenik gradonačenika Željko Raguž koji je Kesoviji uručio cvijeće.

Emotivnom interpretacijom novog albuma 'Oči duše', Kesovija je dotaknula brojne duše u Sponzi, nakon čega je uslijedilo potpisivanje albuma. Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji i videozapisu.