Glavni glumci na projekciji filma 'Nije sve u lovi'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Hrvatski film redatelja Darija Pleića „Nije sve u lovi“ bit će prikazan u sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara večeras, 31. srpnja u 21:30 sati u ljetnom kinu Jadran, a projekciji će prisustvovati glumci Sara Stanić, Marko Cindrić i Nikša Butijer.

„Nije sve u lovi“ kombinira elemente trilera i ljubavnu priču držeći gledatelja u neizvjesnosti. Mladi par Robi i Ines imaju sedam dana da kamataru vrate puni iznos Robijeva duga, inače će oboje biti likvidirani. Kad upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut prepun emocija, laži i strasti…


Film je debitantski igrani dugometražni uradak redatelja Darija Pleića koji je ostvario veliki uspjeh radeći dokumentarne filmove među kojima se posebno ističe nekoliko epizoda svjetski poznatog serijala „Povijest nogometa“ u suradnji s FIFA TV-om.


Dubrovačkoj projekciji prisustvovat će glavni glumci Sara Stanić i Marko Cindrić, a tek na kraju filma, radi sudjelovanja u predstavi „Allons enfants“ koja se odvija istovremeno, pridružit će im se Nikša Butijer koji također tumači jednu od naslovnih uloga.


Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.
 

Popularni Članci