Koncert "Sentimento" Stijepa Gleđa Markosa u dvorcu Sorkočević

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: dlji
Dubrovački simfonijski orkestar i produkcija Aria Artis predstavljaju koncert “Sentimento” koji će se održati 12. kolovoza u ljetnikovcu Sorkočević u Rijeci dubrovačkoj na kojem će nastupiti dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos uz pratnju Dubrovačkog simfonijskog orkestra kojim će ravnati dirigent Alan Bjelinski.

Na repertoaru će se naći klasična djela te hrvatski i strani evergreeni, a na pozornici će se Markosu pridružiti Meri Cetinić, Buco i Srđan, klapa Subrenum, pijanist Aljoša Lečić te gitarist i glazbeni producent koncerta Ante Gelo. Voditelji programa su Darija Žanetić i Slobodan Vlašić, a publika će uživati u opernim arijama i poznatim napjevima koje će izvesti Stijepo Gleđ Markos solo, te u duetima i obradama  poznatih skladbi Buca i Srđana, Meri Cetinić i Klape Subrenum u kojima će se Markos nastupiti zajedno sa svojim gostima.

Pokrovitelji koncerta su: Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Valamar Hotels & Resorts,  Laguna Trade d.o.o. – Marina “Frapa”, Cefrank, ACI Marina Dubrovnik, Zračna Luka Dubrovnik, Culture Club Revelin, Aria Artis d.o.o.

 Medijski pokrovitelji: Dubrovačka televizija, Dubrovački vjesnik. Detaljnije informacije možete naći na službenoj web-stranici  www.markos.com