BANJE BEACH NAJAVLJUJU SPEKTAKL: Ministry of Sonud Event

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U subotu, 1.8.2015. na Banjama Će se održati Ministry of Sound Event, sa specijalnim gostima iz UK Hannah Jacques i Tim Cummins.
Hannah je u 2012. dobila BBC Radio 1 DJ talent nagradu i brzo nakon toga dijelila put sa Annie Mac, Pete Tong, Axwell i Groove Armada u predivnom Ushuaia Beach Hotelu, kao i sa Zane Lowe, Sebastian Ingrosso i Chase & Status u jednom od najvećih klubova na svijetu, Priviledge. Hannah je sada rezident za Ministry Of Sound World Tours. Hannah pušta iskljucivo house, beach - deep - house i tech, kao i razne klasike.
Tim je sjajan inžinjer zvuka sa odličnim uhom za house glazbu. Radio je na Dreamworks animacijama za TV kampanje, kao i na mnogim vlastitim izdanjima, pod svojim imenom kao i pod Touch Enable. Njegovi hitovi 'Skank Marvin', 'Discobomb' i 'Hands Out’ su očarali klubove i njegovi remixi su bili na raznim top ljestvicama. Izdao je glazbu na Toolroom, 303Lovers, Skint i na svom vlastitom - Grin Recordings. Njegov talent i strast se pokazuje u svakom novom glazbenom komadu, kao i njegova sposobnost da čita publiku. Odličan DJ i producent, Tim Cullen je pravo blago u krugu elektronske glazbe. 
Više o samom Eventu pogledajte putem facebook stranice: https://www.facebook.com/events/875138592578647/
(promo)

Popularni Članci