NAJBOLJE JE U REVELINU Za Božić stiže najpopularnija hrvatska pjevačica, a bit će ludo i za Badnjak!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CC Revelin
Iz Culture cluba Revelin obavijestili su o koncertima i partyjima koji slijede, a njihovu obavijest prenosimo u cijelosti. 

Ovih blagdana Revelin će biti pravo mjesto za sve koji se žele dobro zabaviti u Dubrovniku. Badnjak je ove godine u znaku svima omiljene Trash zabave. 

Vrijeme je da svoje planiranje zabava privedete kraju i da se odlučite što prije za mjesto koje vas svaki put oduševi zabavama i atmosferom, a to je naravno Culture Club Revelin.

Badnjak nam je pred vratima, počinju praznici i pravo je vrijeme da se opustite i svoje slobodno vrijeme provedete u zabavi s najdražima. U nedjelju, 24. prosinca očekuje vas tradicionalni “Christmas Trash Party” kojeg dokazano svi obožavaju! Ludi plesni hitovi uz koje će svi plesati i slaviti očekujte u Revelinu!

Sretan Božić zaželjet će vam Jelena Rozga, 25. prosinca na koncertu u Culture Clubu Revelin. Ulaznice su već odavno u prodaji, a veliki broj upita i rezervacija već sada daje naslutiti o kakvoj zabavi je riječ. Stari hitovi grupe Magazin i svima dobro poznate pjesme poput “Kraljice”, “Bižuterije”, “Moderne žene” imate priliku poslušati ovog Božića u Revelinu.

Dođite što prije do ureda Revelina kako bi nabavili ulaznice, a sve informacije potražite na stranicama Revelina ili na broj +385 98 533 531. 

Popularni Članci