VODIMO VAS NA FROZEN! Osvojite ulaznice za megapopularnu dječju predstavu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Popularna dječija predstava“Frozen: Zaledjeno kraljevstvo“ održat će se u ponedjeljak, 12.12. s početkom u 16.00, 17.30 i 19.00 u kinu Sloboda u Dubrovniku. Ulaznice se mogu kupiti na TISAK kioscima (Batala, Bolnica, Gruž, Minčeta, Ploče, Stradun, Gradac, Lapad-Pošta, Autobusni kolodvor, Bazeni, Pile, Sud, Tommy... i ostala prodajna mjesta eventim.hr. U utorak, 13.12. predstava će se održati u Domu kulture u Grudi, s početkom u 17.00. Ulaznice se prodaju od 16.00 na blagajni dvorane. Nešto više o samoj predstavi pročitajte u nastavku.

„Frozen: Zaleđeno kraljevstvo“ u trajanju od 45 minuta prava je poslastica za najmlađe. Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječiju kazališnu predstavu i adaptirao ju na hrvatski jezik.

Redatelj i glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječja kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.

U predstavi upoznajemo simpatične likove. Predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume. U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom... I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.

Sudjelujte u nagradnoj igri. Pošaljite što prije svoje podatke na e-mail: karte@dubrovackidnevnik.hr. Dijelimo 2 ulaznice za svaku predstavu u Dubrovniku i na Grudi. Navedite u mailu u koliko sati bi išli na predstavu i koji datum. Karte se preuzimaju na blagajni dvorana, a sretne dobitnike ćemo proglasiti 9.prosinca u 14 sati. 

Miševe u ruke i odvedite svoje mališane na ovu popularnu predstavu.

Popularni Članci