DUBROVAČKI SIMFONIJSKI ORKESTAR Gudački komorni sastav s violinisticama Đanom Kahriman i Ivom Vukić

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački simfonijski orkestar je kroz svibanj koncerte održavao u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, odnosno na njezinoj taraci i u atriju. Dana 30. svibnja, posljednjeg utorka u ovom mjesecu na taraci galerije će nastupiti Gudački komorni sastav Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

 Kao solistice u Vivaldijevom Concertu Grossu u d molu će nastupiti članice Dubrovačkog simfonijskog orkestra – violinistice Đana Kahriman i Iva Vukić te violončelistica Mihaela Čuljak. Riječ je o mladim, talentiranim i nagrađivanim glazbenicama koje nastupaju s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom od svojih glazbenih početaka.

Početak je zakazan u 21 sat, a program je sljedeći:

W.A. Mozart Divertimento u F duru, K. 138
A. Vivaldi Concerto Grosso u d molu, RV 565
P.I. Čajkovski Serenada za gudače u C duru, op. 48

Ulaznice za koncert su dostupne u uredu Orkestra od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica te jedan sat prije početka koncerta. Povlaštene cijene (10 kuna za korisnike Libertasovog pokaza, 20 kuna za umirovljenike, za građane stare gradske jezgre i studente s kulturnom iskaznicom besplatan ulaz, te 30% popusta za građane na standardne cijene ulaznica) dostupne su isključivo na blagajni orkestra. Preporuča se prethodna rezervacija na broj 417 110 koji je ujedno i broj za informacije.

Popularni Članci