JOŠ IMA VREMENA: Seminar za poduzetnice u Dubrovniku – prijavite se!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ured zastupnika Davora Škrleca organizira 21. veljače 2017. godine u Dubrovniku četvrti u nizu seminara za poduzetnice s ciljem podizanja razine sudjelovanja ženske populacije u poslovnim i gospodarskim aktivnostima Hrvatske.

Saznajte iz prve ruke kako pokrenuti vlastiti posao, otvoriti i registrirati obrt, predstaviti se potencijalnim klijentima, iskoristiti prednost informacijskih tehnologija i uspjeti u poduzetničkom okruženju. Seminar uključuje tri tematske radionice koje će voditi mr. sc. Ivana Radić, regionalna direktorica – Alpha Group South East Europe i dr. sc. Predrag Pale s Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete putem on-line obrasca.

ON-LINE OBRAZAC

PROGRAM

LITERATURA

Poticanje ženskog poduzetništva visoko je na listi prioriteta Europske unije pa vjerujemo kako upravo ovim putem i vašim aktivnim sudjelovanjem možemo zajednički dati doprinos ostvarenju tog cilja. Za Hrvatsku se još uvijek može reći kako je relativno mlada tranzicijska zemlja u kojoj su društvene vrijednosti, a među kojima i one poduzetničke, još uvijek u fazi izgradnje, odnosno, u fazi učvršćivanja i stabilizacije. O prostoru za poboljšanja posebice poduzetničkog ozračja govore i posljednja istraživanja, u kojima Hrvatska nažalost ne stoji najbolje. Jasan je to pokazatelj kako malo i srednje poduzetništvo kao nositelj većine gospodarstva u Europskoj uniji mora biti ključno i u razvoju gospodarstva Hrvatske, a žene ovdje imaju posebnu ulogu s obzirom na njihovu nedovoljnu uključenost.

Popularni Članci