USKORO I U DUBROVNIKU Naručite hranu ili rezervirajte stol u restoranu s tri brza klika

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Uskoro se za narudžbu hrane u dubrovačkim fast-foodovima i rezervaciju stolova u restoranima neće morati okretati broj. Naime, putem internet stranice i aplikacije „MENI.HR“, prvoj ove vrste na dubrovačkom području, bit će omogućeno brzo i jednostavno on-line naručivanje hrane, pregled ugostiteljskih objekata, njihove ponude i menija te rezervacija stolova u omiljenim restoranima.

Uz meni.hr, problemi kao što su zauzete telefonske linije, ponavljanje broja mobitela i adrese pri svakoj narudžbi te nedostatak cjelovite ponude na jednom preglednom mjestu, za vas će biti stvar prošlosti. Nakon tri jednostavna i brza koraka (odaberi restoran,odaberi jelo i naruči),putem mobitela ili računala, vaša dostava je već na putu.

Za sve korisnike će aplikacija/internet stranica biti besplatna, a cijene u ugostiteljskim objektima i cijene za narudžbe preko internet stranice i aplikacije jednake.

Pod rubrikom rezervacije moći ćete brzo i jednostavno rezervirati stol u restoranu. Ovim putem će restorani moći odgovoriti dinamici tržista te će imati mogućnost mijenjati ponude, meni, slike jela, opise, dodavati akcije u bilo kojem trenutku kroz svoj sustav te će te iste promjene biti odmah vidljive korisnicima.

Za partnere ugostitelje važno je naglasiti da će meni.hr biti sveprisutan u lokalnim, regionalnim i nacionalnim medijima.

Partneri projekta su i turističke agencije za privatni smještaj s velikim brojem objekata te će svi gosti, koji ostvare rezervacije putem istih, primiti link na englesku verziju meni.hr internet stranice. (Ugostitelji mogu saznati o kojim agencijama se radi na prezentaciji aplikacije.)

 

Ovim putem pozivamo ugostitelje, koji to još nisu napravili, da se jave na 0919533303.

Dobra vijest za buduće korisnike internet stranice je da već sad mogu ostaviti svoj e-mail na meni.hr te će ubrzo biti obaviješteni o početku rada.

Uskoro s vama meni.hr

Popularni Članci