MAKE UP KUTAK, BAKA MRAZ, PLES I VESELJE Ovo su dodatni sadržaji koji će oduševiti djecu u Medovom parku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Medov park u Pilama obogaćen je dodatnim dječjim programima pa će uz već poznate likove iz zimskih bajki koji priređuju zabavu nedjeljnim festivalskim jutrima, Tonka Balonka u ulozi Bake Mraz održavati različite dječje programe u Pilama i na dane: 13., 18., 19., 21. i 22. prosinca od 17 do 19 sati.

Također, u sklopu četvrtog Dubrovačkog zimskog festivala, Kazalište Marina Držića i udruga Porporela, dramski studio Porporela predvođeni glumcem Edijem Jertecom stižu u Medov park s predstavom "U potrazi za Djedom Božićnjakom" i to na dane 14., 20. i 28. prosinca od 17 do 19 sati.

Festivalska maskota, veseli zlatni Medo, u điru je Stradunom i u Pilama ovih dana, za one koji ga žele sresti, evo detalja: 12., 15., 25., 26., 27., 28. i 29. prosinca od 17 do 19 sati​. Medo je uvijek raspoložen za druženje i fotografiranje, a posebno ga vesele blagdanski filteri Dubrovnik Winter Festival mobilne aplikacije.

Ne treba zaboraviti ni na sve programe koji će u Medovom parku biti ove nedjelje u 11 sati, a tu je već poznati zabavni i make-up kutak u kojem se pričaju bajke, pišu pisma Djedu Božićnjaku i pleše ples veselja uz Plesni studio Lazareti i udrugu Le Petit Festival du Théâtre.

U slučaju loše vremenske prognoze programi su podložni promjenama termina.

Popularni Članci