Najveći Trash dance party u Dubrovniku

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Revelin
Ulazimo u petu sezonu najboljih Trash zabava u Revelinu. Disco groznica s Cro-dance hitovima ’90-tih koja će dobro uzdrmati i rasplesati sve Dubrovčane ove subote, a ulaz za domaće je besplatan cijelu večer.

Podsjetite se na lude ’90-te kada su plesnim podijima harali ET, Minea, Ella, Emilia, Mandi, Sena M i mnogi drugi. Okupite svoju najdražu ekipu i dopustite sebi izlazak po mjeri.

Iskoristite ”Happy Hour” i od 23 do 1 sat iskoristite promotivne cijene boca. Više informacije potražite na : https://www.facebook.com/events/138120790173015/permalink/138577453460682/

Ljudima treba nešto što će ih razveseliti, rasplesati i gdje neće biti predrasuda o stilovima glazbe, već samo zabava i ples. Opuštanje i gibanje uz dobro poznate hitiće, koje svi sa smijehom pjevaju, a posebno otkidaju na stihove “Šumica”, “Tek je dvanaest sati”, “Iza ponoći”, “Javi se” i ostale domaće i strane dance hitove.

Nova sezona Trasha u Revelinu započinje ovu subotu, 18. studenog od 23 sata, a DJ Speed i ove sezone zadužen je za totalni trash s DJ pulta.

Zanimljivo je što se i osoblje kluba, konobari i DJ-i znaju rasplesati s publikom, a ples traje do ranih jutarnjih sati, no najbolje da sami dođete u subotu i provjerite.

Popularni Članci