NE PROPUSTITE KONCERT JASNE ZLOKIĆ Najpoznatija hrvatska 'skitnica' nastupa u Valamaru

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ljeto u Valamaru i ovog će petka donijeti nezaboravne trenutke i zabavu za sve ukuse koncertom neponovljive Jasne Zlokić u kampu Solitudo s početkom u 21 sat, a vesela će Velolučanka izvedbama svojih najvećih hitova „Skitnica“, „Ja sam ti jedini drug“ i „Tiho sviraj pjesmu ljubavnu“ nesumnjivo pokazati zašto glasi za jednu od najpoznatijih glazbenih diva s ovih prostora.

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 70,00 kn moguće je kupiti još danas na recepciji kampa Solitudo dok će njihova cijena sutra biti 90,00 kn. Ako ste pak zaljubljenici u klapsku glazbu, u isto ćete vrijeme moći uživati u besplatnom nastupu ženske klape Skontradura na Trgu od Fontane na Babinom kuku.

Glazbena bajka Ljeta u Valamaru neće stati koncertom Jasne Zlokić jer Valamar Riviera već sljedeći tjedan (petak, 21. srpnja u 21 sat) donosi jedan od najiščekivanijih događaja ove sezone, koncert Nine Badrić u prekrasnom ambijentu vanjske terase hotela Valamar Dubrovnik President 5*. Ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta moguće je kupiti na recepciji istoimenog hotela, a u cijenu ulaznica uključeno je i piće dobrodošlice.

Posjetiteljima svih koncerata u sklopu Ljeta u Valamaru osiguran je besplatan parking, a sutra do kraja dana traje i posebna promotivna ponuda za kupovinu ulaznica za koncerte koji će se održati u naredna dva mjeseca u kampu Solitudo. Svi oni koji kupe ulaznice za 3 koncerta, dobit će jednu ulaznicu gratis za neki od preostalih koncerata po izboru.* Cijene pojedinačnih ulaznica za koncerte koje je moguće kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata su u pretprodaji 70,00 kn, a na dan koncerta 90,00 kn.

Koncerti za koje je moguće kupiti ulaznice u sklopu posebne ponude su:

Jasna Zlokić- 14.srpnja, 21 h, Kamp Solitudo

Neno Belan & Fiumens - 28.srpnja, 21 h, Kamp Solitudo

Petar Grašo - 11. kolovoza, 21 h, Kamp Solitudo

S.A.R.S. - 18. kolovoza, 21 h, Kamp Solitudo

Darko Rundek - 1. rujna, 21 h, Kamp Solitudo

*Povrat i/ili zamjena ulaznica kupljenih u sklopu posebne ponude 3+1 gratis nisu mogući.

Popularni Članci