ORLANDO SLAVI ROĐENDAN Dani otvorenih vrata Udruge mladih povodom punoljetnosti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Udruga mladih Orlando
Udruga mladih Orlando večeras u svojim prostorima započinje programe povodom punoljetnosti udruge! Od 15. do 21. svibnja svakodnevno će se održavati niz glazbeno - scenskih programa na danima otvorenih vrata (lokacija iza kampusa Sveučilišta u Dubrovniku). Sva događanja su omogućena uz pokroviteljsku potporu Grada Dubrovnika - UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

U proteklih 18 godina Udruga mladih Orlando bila je jedan od nositelja kulture mladih u Dubrovniku te je u svojoj organizaciji zabilježila niz koncertnih, filmskih, fotografskih, performativnih, kazališnih, književnih i mnogih drugih sadržaja.

Generacije i generacije kreativaca su izašle iz prostora kojima se koriste članovi udruge, a u suradnji s županijom Dubrovačko - Neretvanskom, Gradom Dubrovnikom i mnogim drugim kulturnim ustanovama i civilnim organizacijama ostvaren je niz programa koji se i danas pamte.

Revitalizacija udruge je u posljednjih nekoliko godina prepoznata u javnosti te je prostor ponovno zaživio mladim ljudima koji stvaraju i kreiraju iz srca! Što su točno pripremili, možete provjeriti idući tjedan. Bit će tu prilike za retrospektivnu izložbu, koncerte, jam sessione, glazbenu slušaonicu... Ulaz na sve događaje je besplatan!

Popularni Članci