NAGRADNA IGRA Osvojite poklon Dubrovačkog dnevnika i Studia Bellus

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački dnevnik i Studio Bellus vas daruju povodom otvorenja novog kozmetičkog salona na Vojnoviću. Ovaj moderni studio pomoći će vam istaknuti ono najljepše na vašem licu i tijelu.          

Na adresi Iva Vojnovića 11B nalazi se novootvoreni kozmetički Studio Bellus u vlasništvu dubrovačke poduzetnice Vildane Duraković. Sa svojim timom kozmetičara i vizažista nudi brojne kozmetičke tretmane od kojih izdvajamo depilaciju šećernom pastom, ekstenzije trepavica poznatog branda CND, razne vrste masaže od klasičnih, sportskih do anticelulitnih tretmana, ugradnju noktiju, geliranje i trajni lak poznatog branda Shellac.

Prigodni make up za vjenčanja, maturalne zabave i ostale svečane prigode nezaobilazan su dio raznovrsne ponude. 

Idete na sastanak, u žurbi ste i želite izgledati dobro? Ne oklijevajte, posjetite vrsne vizažiste u Studiju Bellus. Za poslovne žene u 'stisci' s vremenom, Studio Bellus je osigurao 'poslovni make up' po vrlo pristupačnoj cijeni.

Naša sugrađanka Vildana Duraković, vlasnica salona, po struci je medicinska sestra, što joj daje veliku prednost u obavljanju svih vrsta masaža, procjeni stanja kože vašeg lica i stručan pristup svakom tretmanu. Svoje školovanje nastavila je na učilištu Arimed u Zagrebu te tako stekla sve potrebne kvalifikacije i pretočila ih u ljubav prema brizi o licu i tijelu.

Ugodan ambijent samog studija neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a ljubazno osoblje učinit će svaki vaš posjet nezaboravnim. Posjetite Studio Bellus, prepustite se profesionalnim rukama i nagradite sebe tretmanom po želji.

Svoj termin zakažite na 020/688-901 ili na broj mobitela 099 343 1134  po 20% nižim cijenama do kraja travnja.Izađite zadovoljni, lijepi i nasmijani iz Studia Bellus.

Najbrža čitateljica Dubrovačkog dnevnika koja je poslala svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) i ključnu riječ BELLUS na marketing@dubrovackidnevnik.hr osvojila je tretman trajnog lakiranja noktiju, a ona je Gordana Josipović. 

Čestitamo gospođi Josipović na nagradi i želimo ugodno uljepšavanje u salonu Studio Bellus. 

(promo)

Popularni Članci