Prijavi se za stipendiju RIT Croatia; fond je veći od 2,6 milijuna kuna!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Prijave u ranom upisnom roku na RIT Croatia zaprimaju se do 15. veljače 2018.

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2018. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se PRIJAVI čim prije!

Biraš fakultet? Zapamti - karijera započinje odabirom obrazovanja!

Odabir studija na RIT Croatia donosi mnogostruke prednosti: međunarodno okruženje, pripadnost velikom američkom sveučilištu, profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, američka i hrvatska diploma... No, najvažnije od svega je kvaliteta obrazovanja koju studenti stječu i koja se očituje u izrazito visokom postotku zapošljavanja diplomanata: istraživanja pokazuju da ih 93% nađe posao ili nastavi s obrazovanjem u roku od šest mjeseci od diplomiranja (diplomanti RIT Croatia, generacija 2016.). Uz studij na engleskom jeziku, RIT Croatia poznat je i po stručnoj praksi kao sastavnom dijelu obrazovanja.

Fokus na praktična znanja – put do uspješne karijere!

Naši studenti provode 800 – 1200 sati tijekom studija radeći poslove za koje studiraju. Praksu odrađuju u Hrvatskoj i inozemstvu, no razvoj praktičnih znanja tu ne staje. Za vrijeme studija studenti imaju prilike sudjelovati u projektima i surađivati s tvrtkama. Jedan od takvih projekata je i Puttin' on the RITz, gala prijem kojeg je proljetos zajedničkim snagama organiziralo oko 90 studenata s dubrovačkog i američkog kampusa RIT-a, uz podršku profesora i mentora iz hotela Hilton Imperial. Tijekom pet mjeseci planiranja ovog događanja studenti su odradili preko 1800 nastavnih i radnih sati kako bi savladali sve izazove koje donosi event management kao i globalna suradnja na daljinu.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Rani upisni rok donosi prednosti

 Već godinama pomažemo studentima da steknu vrhunsko obrazovanje i 60% njih studira uz neki oblik naših financijskih potpora i stipendija. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine. Prijavi se i studiraj američke visokoobrazovne studije u Dubrovniku:

  • Service Management– za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje. Prema istraživanju BestSchools.org, RIT-jevi programi iz područja turizma i uslužnih djelatnosti rangirani su među "20 najboljih turističkih programa" u SAD-u.
  • Informacijske tehnologije – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja J.

VAŽNO!!

  • Prijavi se do 15.12.2017. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2018. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Šanse da osvojiš stipendiju su velike - prijavi se čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise putem e-maila (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Popularni Članci