ŠTO BISTE UČINILI DA VAM KĆER U KUĆU DOVEDE IMIGRANTA? Ne propustite predstavu koja je oduševila cijelu Hrvatsku

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Promo
Što biste vi napravili da vam kćer u kuću dovede imigranta?Odgovore na to pitanje uz niz komičnih i apsurdnih scena donosi komedija u kojoj glume poznata glumačka imena- Ksenija Marinović, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.

Predstava je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.
OtpisaNE će vas nasmijati do suza ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima.

Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane, a u Splitu na početku dalmatinske turneje 3 dvorane su rasprodane tjedan dana prije izvedbe.

„Sigurna sam da će OtpisaNE obilježiti 2018. godinu, nakon premijerne izvedbe u listopadu prošle godine zatrpani smo pozivima za gostovanje, ne samo iz Hrvatske nego i cijele regije. S obzirom da je u predstavi i oko predstave mnogo Dalmatinaca uključujući mene nije bilo dileme, turneju započinjemo u  Dalmaciji, a s velikom radošću se dolazimo predstaviti publici u Dubrovniku.
Sigurna sam da će turneja trajati godinama“, kazala je glumica Ecija Ojdanić.

„Obožavam publiku u Dalmaciji jer je neposredna i otvorena, odmah znaš sviđaš li im se ili ne“, istaknula je Ksenija Marinović.

Dubrovačka publika će imati priliku pogledati predstavu u dvorani kino Sloboda u nedjelju 28.1. u 19 sati.
Ulaznice možete kupiti na blagajni kina Slobode u Luži te u sustavu online prodaje Croatia tickets.

Popularni Članci