Svestrana Sara Renar i romantični Pavel u subotu na Orsuli

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ovu subotu, 4. srpnja, na Orsulu stižu dva zanimljiva glazbena imena – Sara Renar/bend gig, djevojka koja svojim glazbenim stilom privlači pažnju sve šire publike, te romantični, intimni Pavel koji publiku ostavlja u dobrom raspoloženju nakon snažnih stihova i dobrih vibracija.

Mlada kantautorica Sara Renar, spajajući uspješno različite glazbene stilove, poput klasičnog i modernog bluesa, ali i trip hopa, southern rocka ili pak indie-popa, uspjela se probiti i šire od klasične hrvatske alternativne scene te je odavno pobjegla iz slike 'djevojka s gitarom'. Pjevačica kojoj je glazba iznad svega, inspiraciju, mnogo puta ističe, pronalazi u svemu što ju okružuje, pa tako nastaju hit singlovi 'Trag', 'Razmak', 'Jesen' i istoimeni album, 'Ljubav'... svojim izvedbama osvaja publiku, ali i žirije, pa je tako zapažena i na mnoštvu fetivala različitih glazbenih izričaja. Sara nastupa i samostalno i sa bendom, s kojim ovaj put dolazi u goste Parku Orsula.

Sara Renar:

Pavel, ekipa koja se lako zavuče pod kožu, funkcionira u dvije verzije – akustičnoj i bend, kojeg vodi Aljoša Šerić iz nekadašeng Ramireza. Pavel pak teži k romantičnijim izvedbama, baladama, što se najbolje i vidi u njihovom nedavnom uratku 'I mi smo došli na red', te prethodnicima 'Od prve zvijezde ravno' i 'Pavel'. Iako ih se navode kao tihe – oni u svoji m uratcima imaju nevjerojatan spektar različitih instrumentalnih podviga. Stoga ne čudi da su i Pavel 'došli na red' za nastup u Parku Orsula...

Pavel:

Info o koncertu:

Koncert počinje u 21 sat uz maksimalno 30 minuta kašnjenja.

http://www.parkorsula.du-hr.net/

Link na Facebook event: https://www.facebook.com/events/488902907925250/

Ulaznice:

60kn pretprodaja, 75kn na dan koncerta. Pretprodaja u KIC-u Luža. Članovi udruge svoje povoljnije članske ulaznice mogu regulirati isključivo u kiosku na vidikovcu, cijeli tjedan prije koncerta ili pri dolasku na koncert, po 20 % povoljnijoj cijeni od aktualne.

Pri dolasku koristite redovne Libertasove prigradske autobusne linije po ovom voznom redu! Vrijedi gradski pokaz... Treba vozaču reći da stane, tako smo dogovorili sa njihovim prometnim odjelom. Naravno, možete doći i pješice starim karavanskim putem koji je očišćen i održavan, s tim da ga nismo u mogućnosti cijelog osvijetliti pa preporučamo ili dolazak prije potpunog mraka (što je taman prije koncerta) ili upotrebu baterijske lampe (bilo koji smartphone je dovoljan).

Prijevoz nakon koncerta do Grada je besplatan.

Foto: Sara Renar/Pavel 

Popularni Članci