SVI NA BANJE: Ovaj vikend DJ Mili Sefić!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Ivona Butjer
Mili Sefić DJ USA/BIH, 23. svibnja dolazi na najljepšu dubrovačku plažu. Za lokalno stanovništvo odobren je i dodatni popust od 20% na piće kao i hranu u  restoranu koji je određen za cijelu sezonu. Dolazak DJ Mili Sefića!

BanjeBeach Club ponovno otvara svoja vrata i ovu subotu organizira zabavu dugo u noć. Sa ponosom najavljuju Mili Sefića koji ponovno stiže u Dubrovnik. Ovoga puta ovaj top DJ / producent će posjetiteljima predstaviti svoj glazbeni smjer kojeg čine različite dimenzije house glazbe i tako se pobrinuti za dobre ritmove i vrhunsku atmosferu.

Mili je rođen u Mostaru. Muzički zanat ispekao je u Chicagu, inače meki House muzike. Mili svoje glazbeno iskustvo i emociju nosi na svaki svoj nastup. Sa brojnim nastupima na festivalima i klubovima širom sjeverne Amerike, nastavlja glazbeni rad na Balkanu. U subotu očekujte energičnu Chicago House muziku koja pokreće i zadovoljava i najzahtjevnijeg plesača.

Ovo je prvi gost ove sezone, a tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, BanjeBeach club ugostit će brojna poznata imena svjetske klubske scene. Uz ljubazno osoblje i glazbene uspješnice koje vladaju svjetskim klubovima, zabava na najljepšoj plaži u Gradu je zajamčena.

Ulaz je slobodan i svi ste dobro došli, a za lokalno stanovništvo odobren je i dodatni popust od 20% na piće i hranu u restoranu tokom cijele sezone.

Sve informacije i rezervacije stolova možete nazvati na 099/211 96 66.

(promo)

Popularni Članci