TOPLO SE OBUCITE Sutra nas očekuju niske temperature, od sredine tjedna se vraćaju oblaci

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/Pixsell
Sutra će biti relativno hladno, a od utorka ponovno oblačnije i toplije, u drugoj polovini tjedna u većini Hrvatske vjerojatno i iznadprosječno toplo.

Na jugu Hrvatske danas najtoplije, uz najvišu temperaturu između 15 i 17 °C. Bit će djelomice sunčano, a prema otvorenome moru može pasti malo kiše. Puhat će slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. U noći na ponedjeljak naoblaka će se raskinuti pa će jutro u većini kontinentalnih krajeva biti još hladnije nego u nedjelju, uz temperaturu uglavnom između -4 i 0 °C.

Danju, nakon jutarnje magle, barem djelomice sunčano. Od utorka toplije i oblačnije, ali i dalje uglavnom suho. Na Jadranu u ponedjeljak pretežno sunčano. Od utorka oblačnije, osobito na sjevernom dijelu, pa mjestimice može pasti malo kiše. U Dalmaciji u utorak još pretežno sunčano, a zatim također oblačnije, uz mogućnost sporadične slabe kiše. Bura i sjeverni vjetar u utorak će okrenuti na jugozapadnjak i jugo. U ponedjeljak malo hladnije, a prema sredini tjedna ponovno toplije, piše Tportal.

Popularni Članci