NASTUP O KOJEM ĆE SE PRIČATI U Revelin stiže najkontroverzniji DJ današnjice

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Čovjek koji samom pojavom izaziva oduševljenje, nakon odličnog prošlogodišnjeg koncerta, vraća se večeras u Revelin.  

Gostovanje jednog od najpopularnijih pa i najkontroverznijih DJa današnjice, Claptonea, zakazano je za večeras u Revelinu.  Claptone je glazbenik koji samom pojavom i maskom ptice, misterijom koju oko sebe gradi, brojnim nastupima po svim svjetskim klubovima, a onda, naravno, i glazbom koju donosi, stvara vjernu publiku po cijelom svijetu. Tako se, s razlogom, može reći da je njegov prošlogodišnji nastup bio jedan od najvećih ljetnih koncerata koje su upravo domaći oduševljeno posjetili.

Od trenutka kada izađe na pozornicu Revelina, publiku uvodi u neku vrstu glazbenog transa, putovanje rubovima mašte, istraživanje ritma i melodije kakvo rijetko koji DJ danas može priuštiti publici. Među poznavateljima elektronske scene moglo se i prije gostovanja čuti da je gotovo čudo da ga je kreativni tim Revelina uspio bukirati jer je jedan od najtraženijih DJ-a današnjice.

Odmah u subotu se nastavlja “Mystery Weekend” u Revelinu, a na scenu se postavlja produkcija show-a “Secret - Illumina” koja je u svom prvom prikazivanju oduševila i unijela dašak novosti u tvrđavu Revelin. 

Mistični vikend u Revelinu zbilja nudi jedan posve novi pogled klupske scene u Hrvatskoj.

Popularni Članci