VEČERAS PREMIJERA SECRET SHOW-A U REVELINU Besplatan ulaz za domaće u nedjelju i ponedjeljak (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Mističnost koju donosi “Secret” show, veliki broj umjetnika i zahtjevna produkcija večeras u Revelinu pripremaju premijeru ove zagonetne zabave. Jedna tajna je otkrivena, za sve domaće besplatan je ulaz u nedjelju i ponedjeljak, te svaku narednu nedjelju, a ostalo doznajte večeras!

Tajne koje stoljećima čuva tvrđava Revelin, za veliki broj posjetitelja je nepoznanica, upravo zbog toga, večeras se premijerno prikazuje “Secret” show, koji je rađen u domaćoj, Revelinovoj produkciji u suradnji s talijanskim Visionair Eventsom. Koja tajna se čuva i što će biti otkriveno večeras, najbolje je da dođete i sami provjerite u Revelinu. Više informacija potražite na facebook stranici Revelina.

Ovu nedjelju i ponedjeljak (09. i 10. srpnja) Revelin za sve domaće poklanja besplatan ulaz na nove produkcijske programe koji su se pokazali kao vrlo zanimljivi gostima. Također svaku sljedeću nedjelju za domaće je besplatan ulaz cijelu večer. Na vama je jedino da ste spremni za odličnu zabavu, koja je garantirana u Revelinu uz resident DJ-e, Kostu Radmana i DANCElectric Philipe-a.

Popularni Članci