ULOŽITE U SVOJE ZNANJE I OBRAZOVANJE Učilište Algebra nudi izvrsnu edukaciju uz velike popuste

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Promjena karijere, želja za promaknućem te osobnim razvojem i usavršavanjem motivacija su zbog koje sve više ljudi odlučuje dodatno ulagati u znanje i obrazovanje.

Studije pokazuju da  poznavanje nekog dodatnog područja, primjerice poznavanje digitalnog marketinga uz onaj klasični, znatno povećava šanse za promaknućem i većom plaćom. Sve je veći interes i za programima obrazovanja za one koji pripremaju i provode projekte financirane iz EU fondova, naglašavaju u Otvorenom učilištu Algebra, vodećem regionalnom učilištu s ponudom programa obrazovanja za odrasle.

Za razne vrste dodatnog obrazovanja ponajprije se odlučuju pojedinci koji žele napredovati u profesionalnom smislu ili čak promijeniti karijeru, a kroz projekte financirane iz EU fondova te mjere aktivne politike za edukaciju se odlučuju i nezaposlene osobe. Želja za novim poslovnim izazovima i pozitivnim promjenama je, kažu u Algebri, tako i dalje ostaje glavni razlog upisa raznih seminara i drugih programa obrazovanja.

„Posljednja anketa koju smo proveli među polaznicima naših programa obrazovanja pokazala je da je 58 posto polaznika koji su pohađali seminare obrazovanja s namjerom napredovanja u karijeri unutar nekoliko mjeseci i uspjelo u tome, što pokazuje da poslodavci vrednuju ovako stečena znanja i želju za kontinuiranim obrazovanjem“, naglašava Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

Istovremeno, čak 65% nezaposlenih polaznika Algebrinih programa koji su pohađali edukaciju s ciljem pronalaska prvog radnog mjesta danas je zaposleno, što je također vrlo ohrabrujući podatak. Njih čak 45% pronašlo je posao unutar 6 mjeseci nakon uspješnog završetka edukacije. „Naši polaznici kao najvažnije razloge zbog kojih upisuju edukaciju u Algebri ističu napredovanje u struci, promjenu struke i osobne interese“, kaže Balen.

Važnost cjeloživotnog obrazovanja od posebnog je značaja u današnjoj situaciji kada se, ponajviše zbog digitalnih tehnologija, mnoga zanimanja dramatično mijenjaju i kada se sve više traži suvereno vladanje raznim novim vještinama – neke od njih su digitalne, dok su druge, primjerice, više vezane uz upravljanje projektima, vođenje timova ili pak računovodstvena znanja, za što sve postoje odgovarajući programi edukacije u Algebri. Algebra je nedavno čak iskoračila i u neka posve nova područja – primjerice, ove jeseni kreće novi program obrazovanja za stiliste unutarnjeg uređenja.

Kako bi pomogli većem broju potencijalnih polaznika da se odluče za neki od programa obrazovanja te da ove jeseni unaprijede svoje vještine, u Algebri su nedavno osmislili i jesensku akciju u sklopu koje nude 25% popusta na gotovo sve programe obrazovanja, neovisno o vrstama plaćanja, a moguće je ostvariti i dodatni popust od 5%, što u konačnici znatno snižava ukupnu cijenu obrazovanja.

Popularni Članci