ZABAVA ZA SVE GENERACIJE Na Babin kuk stižu Divlje jagode, Petar Grašo, Darko Rundek i mnogi drugi

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Vodeća hotelska tvrtka Valamar Riviera odlučna je u ispunjenju svoje ovoljetne misije: građanima i posjetiteljima Dubrovnika donijeti najljepše ljetne doživljaje, a Babin kuk napraviti destinacijom vrhunske zabave.

. U ostvarenju cilja svakako će joj pomoći pomno osmišljeni program u kojem će pripadnici svih generacija pronaći nešto za sebe. Službeni početak Ljeta u Valamaru koje će trajati sve do sredine rujna bit će obilježen Scents & Tastes Festivalom koji će se održati od 08. do 11. lipnja, a koji će biti podijeljen na dva zasebna događanja: Craft Beer Festival te Sajam Proizvodi hrvatskog sela.

Tako će svi oni koji se u periodu od 08. do 11. lipnja nađu na Malom Stradunu ili parku Maslinata, točnije na Sajmu Proizvodi hrvatskog sela, imati priliku degustirati domaće tradicijske proizvode koji se ne mogu pronaći u trgovinama, a njihovom kupovinom pomoći malim proizvođačima i obrtnicima s područja cijele Hrvatske. Kamp Solitudo (ex. Divinae Folie) će 9. i 10. lipnja nakratko postati točionica raznih pivskih specijala za vrijeme trajanja Craft Beer Festivala u sklopu kojeg ćeValamar i Turistička zajednica grada Dubrovnika lokalnom stanovništvu i gostima pružiti jedinstven doživljaj – besplatne koncerte bendova Jinx (1. dan Festivala) i Psihomodo Pop (2. dan Festivala).

 

Koncertni program za pamćenje

 

Jinxi i Psihomodo Pop bit će samo uvod u šaroliki koncertni program koji će žariti i paliti nekoć „uspavanim“ Babinim kukom jer će za vrijeme dvodnevnog moto susreta humanitarnog karaktera kampom Solitudo „prašiti“ rock'n'roll uz zvukove ART-a (16. lipnja), Bjelouške (16. lipnja) i Divljih Jagoda (17. lipnja).

Potpuno drugačiji ugođaj od moto susreta pružit će prekrasna terasa hotela Valamar Dubrovnik President koja će 30. lipnja postati plesni podij za sve ljubitelje suvremenih elektro-akustičnih pop zvukova bendova Detour i Pavel.

Želite čuti kako zvuči jazz s prizvukom hrvatske tradicije? I to će biti moguće jer će Malim Stradunom 7. srpnja oriti autentični zvukovi Ansambla Jazziana Croatica koji objedinjuju naizgled nespojivi jazz s raznim folk utjecajima sa željom očuvanja hrvatske glazbene baštine.

Glazbena poslastica „Gruhak - u čast Indexima“ dovest će hitove legendarnih Indexa 14. srpnja u kamp Solitudo, a u istom ambijentu posjetitelji će moći doživjeti „Rock galamu“ Nena Belana 28. srpnja kada će sa sjajnim Fiumensima rasplesati publiku hitovima uz koje su zaljubljivale brojne generacije.

Trenutno najtraženiji izvođač u regiji Petar Grašo svojim će hitom „Moje zlato“ donijeti dašak romantike i napraviti spektakl na terasi hotela Dubrovnik Valamar President 11. kolovoza te dokazati zašto je jedan od najizvođenijih hrvatskih glazbenika posljednja dva desetljeća.

Ljubitelji drugačije i alternativne rock glazbe doći će na svoje 18. kolovoza kada će u kampu Solitudo nastupiti S.A.R.S., dok će na istom mjestu svoje najveće hitove izvoditi neponovljivi Darko Rundek 1. rujna.

Dašak prošlosti uz Retro večeri i zabava za cijelu obitelj uz Open Air Cinema

Dašak prošlih vremena i Malog Straduna kakav je nekad bio donijet će Retro večeri na kojima će lokalni pop & rock bendovi na Trgu Marina Držića i Trgu od Fontane petkom zabavljati Dubrovkinje i Dubrovčane.Ako šetnjom Malim Stradunom čujete zvukove marširanja, to će biti Gradska straža koja će od sredine lipnja do sredine rujna nakon gradske rute „patrolirati“ i Babinim kukom od četvrtka do nedjelje.

Oni najmlađi sa svojim će roditeljima uživati gledajući filmove u prirodi u sklopu projekta Open Air Cinema, kinu na otvorenom koji će u parku Maslinata i Trgu od Fontane četvrtkom i nedjeljom mališanima donijeti najzabavnije naslove filmske industrije, a naći će se i nekoliko projekcija i za one „malo odraslije“.

Ovoljetni program Valamar Rivijere nadopunjavat će se u mjesecima koji slijede no sigurno je da zabavne večeri pod zvjezdanim nebom Babinog kuka nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Popularni Članci