NAJBOLJI U HRVATSKOJ Dubrovački hoteli 'razvalili' u svim kategorijama!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Prema odabiru korisnika najveće svjetske stranice za ocjenu putovanja i smještaja, Trip Advisora, dubrovački hoteli su apsolutni pobjednici. U Dubrovniku se nalazi najbolji hotel u Hrvatskoj za romantična putovanja te hotel s najboljom uslugom, a na listi luksuznih hotela jedva da ima mjesta za bilo koje druge osim hotela naše županije. Provjerite o kojim se hotelima radi. 

Drugo mjesto na listi najboljih 25 hotela u Hrvatskoj prema ukupnoj ocjeni milijunskog auditorija stranice Tripadvisor osvojio je Royal Princess Hotel za koji su gosti napisali komentar: 'Dragulj među hotelima u dragulju Hrvatske'.

Čak sedam od 25 hotela na ukupnoj listi su iz Dubrovnika, a osim navedenih su Hilton Imperial Dubrovnik, Hotel Bellevue Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President Hotel i Hotel More.

Ulaganje se isplatilo

U kategoriji 25 najluksuznih hotela u Hrvatskoj, Dubrovnik je apsolutni pobjednik sa 17 svojih predstavnika: Royal Princess Hotel, Villa Dubrovnik , Hotel Kazbek, Hilton Imperial Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President Hotel, Radisson Blu Resort & Spa u Orašcu, Sheraton Dubrovnik Riviera u Srebrenom, Pucić Palace, Hotel Bellevue Dubrovnik, Hotel More, Hotel Dubrovnik Palace, Ariston Hotel, Rixos Hotel Libertas i Hotel Croatia Cavtat.

Najromantičnijim hotelom u Hrvatskoj odabrana je Villa Dubrovnik, a zauzela je i visoko 3. mjesto u ukupnom poretku. Najbolju uslugu u Hrvatskoj nudi Hotel Kompas Dubrovnik.

Hotel Kazbek je drugi na listi najboljih malih hotela, a Villa Radović zauzela je treće mjesto na listi smještaja s najboljom cijenom. 

Zidine su najbolja hrvatska znamenitost

Osim smještaja, gosti su ocjenjivali i znamenitosti gdje su na vrhu dubrovačke gradske zidine, a kula Gornji ugao je na četvrtom mjestu od 10. Niti jedan drugi grad u Hrvatskoj nema dvije znamenitosti u top 10. 

Više pogledajte ovdje

Popularni Članci