Učitaje prijašnje vijesti
KRITIKE

UTJECAJNI MEDIJI IZ SUSJEDSTVA 'SASULI' PO PELJEŠKOM MOSTU: 'Hrvatska je izvršila pomorsku agresiju na BiH'

Nakon obnove pritisaka iz dijela političkih stranaka u Bosni i Hercegovini čiji je cilj problematizirati gradnju Pelješkog mosta, javnost i mediji u toj zemlji potpuno su se podijelili oko tog pitanja.
LJETNE IGRE

DAŠAK FRANCUSKOG STILA U KNEŽEVU DVORU Ansambl Dialogos donosi atmosferu pariških salona

Koncert Ansambla Dialogos pod vodstvom Katarine Livljanić uz pijanista Danijela Detonija, u sklopu glazbenog programa 68. Dubrovačkih ljetnih igara, povest će festivalsku publiku u glazbenu šetnju kroz pariške salone s početka 20. stoljeća, ususret pjesnicima, glazbenicima, glumcima i ekscentricima inspiriranima srednjim vijekom, u ponedjeljak, 21. kolovoza, s početkom u 21:30 sati. 
PROGNOZA

DUBROVNIK VEĆ 82 DANA BEZ 'KONKRETNIJE' KIŠE Evo kakvo nas vrijeme čeka i ima li je na vidiku

Dubrovnik je već 82 dana praktički bez oborina. 
dlji

Ovacije za ansambl Synergia u Kneževu dvoru (FOTO)

Ansambl Synergia 6 nastupio je sinoć, 17. kolovoza, u sklopu glazbenog programa 68. Dubrovačkih ljetnih igara u atriju Kneževa dvora. Sastav čine vrsne violinistice Tijana i Ksenija Milošević, svjetski proslavljeni violinist i violist Nemanja Radulović, klarinetist Milan Milošević, fagotist Žarko Perišić te pijanist Dejan Sinadinović, no sinoć je najavljeno kako će se sastav još mijenjati i nadopunjavati s ciljem okupljanja vrsnih glazbenika i izvođenja zanimljivih programa.
Noćni život

NASTUP O KOJEM ĆE SE PRIČATI U Revelin stiže najkontroverzniji DJ današnjice

Čovjek koji samom pojavom izaziva oduševljenje, nakon odličnog prošlogodišnjeg koncerta, vraća se večeras u Revelin.  
nesuglasice

FRANKOVIĆ O RADOVIMA NA PROČISTAČU: 'Na gradilištu već 15 dana nema radnika, ukoliko budemo prisiljeni, raskinut ćemo ugovore!

Gradonačelnik dubrovnika Mato Franković održao je konferenciju za medije na temu radova na izgradnji pročistača pitke vode.
požar

PLANULO! Izgorio objekt bivšeg beach bara u Zatonu, vatrogasci na terenu (FOTO)

Danas oko 12:00 sati zapalio se objekt bivšeg beach bara u Zatonu.
GUŽVE NA GRANICI

NI KRIVI NI DUŽNI Svi prozivaju policiju zbog gužve na prijelazima, iako se zna čija je odgovornost

Zbog velikih gužvi koje se mogu vidjeti na graničnim prijelazima, sve više negoduju vozači i građani koji nerijetko šalju otvorena pisma i upozoravaju na navedeni problem.
NAKON TEŠKE BOLESTI

VLASNIK KULTNOG MIRAGEA Napustio nas je poznati dubrovački ugostitelj

Poznati dubrovački ugostitelj Ante Brnada napustio nas je jučer nakon kratke i teške bolesti. 

LJUBAVNA PRIČA LIJEPE LILIBELLE Ne propustite cabaret Ines Tričković na Lokrumu

Nakon uspješnog koncerta lani na kojem je izvela repertoar iz Carnegie Halla, Ines Tričković se opet vraća pjevati na svoj Lokrum. Ove godine pripremila je za Dubrovčane i posjetitelje Dubrovnika cabaret–formu koja se rijetko može doživjeti u Dubrovniku. Koncert će se održati na Lokrumu, u srijedu 30. kolovoza s početkom u 21:00 sat.
OBAVIJEST

DOBRE VIJESTI IZ GRADA Sufinancirat će se udžbenici za učenike srednjih škola, evo koji su uvjeti

Sukladno Pravilniku o sufinanciranju nabave udžbenika učenicima/cama srednjih škola Grad Dubrovnik će sufinancirati nabavu udžbenika učenicima/cama srednjih škola čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Dubrovnika najmanje šest mjeseci od dana podnošenja zahtjeva te koji pohađaju kao redoviti učenici jednu od srednjih škola na području Republike Hrvatske.
otvoreno pismo

OGORČENI TURISTIČKI VOZAČ: 'Na granicama je kaos, Vitaljina je zatvorena jer nema interneta, na Karasovićima se čeka po sedam sati!'

Dubrovački turistički vozač Teo Tomšić uputio je otvoreno pismo o stanju na granicama i njihovom utjecaju na razvoj dubrovačkog turizma. Pismo prenosimo u cijelosti.
gradski prijevoznik

OBAVIJEST IZ LIBERTASA Evo kako će voziti autobusi za Grušku noć

Libertas Dubrovnik uputio je obavijest koju prenosimo u cijelosti.
Učitaj još vijesti