Učitaje prijašnje vijesti
ranjina

VESELJE U ŽUPANIJI Učenici OŠ Marina Getaldića posjetili zamjenicu Marević i isprobali kako je to biti župan (FOTO)

Zamjenica župana Žaklina Marević primila je u četvrtak u Palači Ranjina učenike trećeg razreda Osnovne škole Marina Getaldića. Osim obilaska Ranjine, četrdesetak učenica i učenika imali su priliku upoznati se s radom Županije, njezinim obuhvatom i specifičnostima.
oboreni rekordi

PROŠLA GODINA BILA JE NAJUSPJEŠNIJA U POVIJESTI Dubrovačka zračna luka među pet najuspješnijih u regiji

Protekla godina obilježila je rast broja letova u cijeloj regiji, piše klix.ba, i proširenje kapaciteta zračnih luka, a na popisu 10 najprometnijih samo dvije nisu uspjele doseći 'čarobni broj' od milijun putnika, one u Podgorici i u Sarajevu.
pu dnž

NEVJEROJATNI POTHVATI 'GOSPODINA' IZ AUSTRIJE Spavao po hotelima u Pločama i Dubrovniku pa bježao bez plaćanja soba

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik i Policijske postaje Ploče 66-godinji državljanin Austrije osumnjičen je za dva kaznena djela prijevare.
kapitalni projekt

PLENKOVIĆ NA SJEDNICI VLADE: 'Kinezi imaju 36 mjeseci za izgradnju Pelješkog mosta'

Sjednica Vlade je počela u 10 sati u Banskim dvorima.
rtl

SLAVONCI BJEŽE NA MORE Krenule masovne prijave za poslove u novoj turističkoj sezoni na Jadranu (VIDEO)

Slavonci ponovo krenuli u pohod traženja poslova na Jadranu. Mnogi su već radili sezonu na Jadranu i vratili se s pokojom kunom, ali samo uz disciplinu.
ugd

'KROZ DJEČJE OČI-DRUGI SUSRET' U Galeriji Dulčić Masle Pulitika otvorena izložba čiji su autori djeca s poteškoćama u razvoju (FOTO)

U utorak je u Galeriji Dulčić Masle Pulitika otvorena dječja izložba pod nazivom "Kroz dječje oči - drugi susret".
pržinovac-lovorje

PROJEKT VRIJEDAN VIŠE OD DVA MILIJUNA KUNA Otvoreni radovi na reciklažnom dvorištu u Slivnu (FOTO)

Zamjenica župana Žaklina Marević, uz načelnika Općine Slivno Smiljana Mustapića otvorila je danas radove na reciklažnom dvorištu u Općini Slivno, na lokaciji Pržinovac–Lovorje vrijedno više od 2,2 milijuna kuna od čega se 85 posto sufinancira iz fondova EU.

Neretvanski brudet na listi nematerijalne baštine UNESCO-a?

Izjavom kako bi kruh planetarno poznat po nazivu baget trebao dobiti svoje mjesto na popisu UNESCO-ove nematerijalne svjetske baštine, predsjednik Emanuel Macron svim je francuskim pekarima, slastičarima i ljubiteljima ovog skromnog kruščića hrskave zlatne kore i sočne pupe stavio osmijeh na lice. Ali i pobudio ponos u srcu zbog činjenice da bi na uvaženu svjetsku listu svoje ime upisalo i nešto tako izvorno francusko.
pero maldini

'PROSJEČAN HRVATSKI GRAĐANIN ČEKA DA MU NETKO DRUGI RIJEŠI PROBLEME' Na Sveučilištu održana tribina o populizmu i krizi demokracije

Druga znanstvena tribina Sveučilišta u Dubrovniku održana je danas u amfiteatru Kampusa. Predavanje je održao poznati dubrovački politolog i pročelnik Odjela za komunikologiju Pero Maldini na temu Populizam i kriza demokracije.
SPONZA

'PRELIVENA KAP' U organizaciji DUSTRA-e predstavljena izložba osječkog fotografa Marina Franova (FOTO)

U palači Sponza danas je predstavljena izložba Prelivena kap osječkog fotografa Marina Franova.
rtl

OMILJENI KUHAR VRAĆA SE NA MALE EKRANE Ivan Pažanin ponovno u žiriju 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Šarmantni splitski chef se u šestoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' pridružuje Mateji Domitrović Sabo, Tomislavu Špičeku i Mati Jankoviću kao četvrti član žirija.
dv konavle

'SNAŽNI I VAŽNI' Ne propustite predavanje o ulozi očeva u najranijoj dobi djeteta

Društvo psihologa Dubrovnika poziva sve zainteresirane, a posebice očeve na radionicu pod nazivom „Tate - snažni i važni u životu djeteta" koja će se baviti ulogom oca u najranijoj dobi djeteta.
Marjan Pipenbaher

OTAC PELJEŠKOG MOSTA Upoznajte čovjeka koji je osmislio projekt koji će spojiti Hrvatsku (VIDEO)

RTL Direkt vas ekskluzivno vodi u Slovensku Bistricu gdje živi i radi Marjan Pipenbaher, Slovenac čiji će most spojiti Hrvatsku, a hrvatski most njegovo je životno djelo.
Učitaj još vijesti