HDZ PREDSTAVIO SVOJE KANDIDATKINJE One su Frankovićeve zamjenice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Nakon što je čelnik gradskog HDZ-a Mato Franković objavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Dubrovnika na predstojećim lokalnim izborima, danas je predstavio i svoje kandidatkinje za zamjenice.

Riječ je o Jelki Tepšić koja bi bila zadužena za područje turizma i kulture i Orlandi Tokić koja bi bila zadužena za infrastrukturne projekte i komunalne djelatnosti.

'GO HDZ- danas je donio jednoglasnu odluku o kandidatkinjama za zamjenice te se nadam da ćete prepoznati spremnost HDZ-a na nadolazeći preizborni ciklus jer smo prvi predstavili svoje kandidate. Predizborni program je gotov no predstavit ćemo ga sredinom travnja, kao i listu za Gradsko vijeće,' kazao je nakon čega su se predstavile i kandidatkinje.

Tepšić je prvo zaposlenje imala u Dubrovačkim vrtovima sunca, nakon čega je nastavila raditi u hotelskim kućama, radila je u KMD-u, ali i kao novinarka, a obnašala je dužnost i direktorice Turističke zajednice grada Dubrovnika gdje sada radi kao PR-ovka. Tijekom predstavljanja je naglasila kako je sigurna u izbornu pobjedu te kako će Dubrovnik pod njihovim vodstvom biti grad sa skladom. 

Tokić je po zanimanju arhitektica, a vlasnica je svoje projektantske tvrtke.

'Znanje i iskustvo koje sam imala na tim projektima želim prenijeti na projekte koje ćemo raditi tijekom četverogodišnjeg mandata. Smatram kako je biti kandidatkinja HDZ-a iznimna čast te smatram kako svoje znanje i umijeće mogu staviti u jednu korisnu funkciju,' kazala je Tokić.

Franković je na kraju poručio svim kandidatima očekuju fer i korektnu borbu koja je utemeljena napredstavljanju vizije Grada i njegove budućnosti.

Popularni Članci