OTVARAJU SE KARTE Oni su Kristićevi zamjenici na lokalnim izborima?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik/ Mišo Mihočević, privatni album
Petar Mišo Mihočević i Dolores Lujić trebali bi biti kandidati za zamjenike gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima ispred Mosta, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. 

Lujić navedene spekulacije nije htjela komentirati u telefonskom razgovoru za Dubrovački dnevnik te je samo kratko odgovorila kako će Maro Kristić službeno predstaviti svoje zamjenike kad za to dođe vrijeme. Kristić se nije javljao na telefon, kao ni Mihočević, ali je na pitanje Dubrovačkog dnevnika putem društvenih mreža hoće li biti Kristićev zamjenik odgovorio je riječima – pitajte Mara.

Podsjetimo, Most je nedavno obznanio kako će njihov kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima biti Maro Kristić. Za Kristića se vrlo često veže i karakteristika čestog mijenjanja stranaka i političkih opcija. Tako je bio član HSS-a, Laburista i 'Srđevaca', iz HDZ-a tvrde kako je bio i u njihovoj stranci, na samom početku političke karijere, a sada igra za Most.

Javnost je posebno zaintrigirala vijest kako Most na izbore neće izaći sa 'Srđevcima', kao ni Kristić koji je na izborima bio njihov nositelj liste i kandidat za gradonačelnika. Stoga su 'Srđevci' ime liste iz KLGB Mara Kristića promijenili u KLGB Ljubomira Nikolića koji će na ovim izborima biti njihov nositelj liste.

Inače, ime Dolores Lujić se često vezivalo uz Mara Kristića pa ovakva nagađanja nisu iznenađenje. Ona je bila kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika KLGB 'Srđ je Grad' na prijevremenim lokalnim izborima 2015. godine, a bila je i predsjednica GO Hrvatskih laburista- stranke rada gdje je 2014. godine podnijela ostavku. Dio istih političkih opcija bio je i Kristić. Tako je na lokalnim izborima 2013. godine uz Lujić bio kandidat za zamjenika Matku Bupiću, tadašnjem gradonačelničkom kandidatu ispred Laburista. 

Mišo Mihočević se u političkom kontekstu najviše vezivao uz 'Dubrovnik Regiju'. 

Popularni Članci