Učitaje prijašnje vijesti
GRADSKO VIJEĆE

SVE NA JEDNOM MJESTU! Vijećnici oštro po Sanitatu, Libertasu i Vodovodu, imenovan i novi v.d. ravnatelja Linđa (FOTO/VIDEO)

Treća sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održana je danas u Velikoj vijećnici, a tijek možete pročitati u tekstualnom obliku na Dubrovačkom dnevniku te pogledati je u videu DD TV-a. Na dnevnom redu našla su se prihvaćanja odnosno neprihvaćanja izvješća o poslovanju gradskih tvrtki i javnih ustanova u vlasništvu Grada Dubrovnika, ali i imenovanja i razrješenja koja se tiču FA Linđo. 
reakcija

DUJMOVIĆ SE OSVRNUO NA PROZIVANJA: 'Sve je ovo dio nečijeg folklora, svaka priča ima dvije strane!'

Predsjednik Županijskog ogranka Hrvatske narodne stranke i bivši direktor Uprave Vodovoda održao je danas konferenciju za medije simboličnog naziva Postizborni folklor i lov na vještice. U samom pozivu za konferenciju najavljeno je i otkrivanje nekoliko dosad neobjavljenih fotografija iznenađenja.

DUBROVČANIN ČLAN PREDSJEDNIŠTVA Osnovana nova politička stranka GLAS

Osnivačka konvencija Građansko-liberalnog saveza (GLAS) održana je danas u Zagrebu.
BLAGO NJIMA

GODIŠNJI OD 62 DANA! Veliki dio zastupnika na ljetovanje u Dubrovnik, evo tko će kuhati, a tko prati suđe (VIDEO)

Dok većina nas može sanjariti o trotjednom godišnjem saborski zastupnici 15. srpnja napuštaju radna mjesta na puna 62 dana. Tko će ljetovati na krajnjem jugu Hrvatske, pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
Humanitarni turnir

BRAVO DUSTRA Za Eneidu Rokić prikupljeno 22 tisuće kuna

Finale humanitarnog malonogometnog turnira u organizaciji Dubrovačke stranke održano je sinoć na Kantafigu.
RADNI SASTANAK S PREMIJEROM

Franković i Dobroslavić s Plenkovićem o Pelješkom mostu, turističkim rezultatima, zračnoj liniji Dubrovnik-Zagreb (FOTO)

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković održali su danas radne sastanke s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske.
Pretvorba i privatizacija

OSUĐENI TAJKUN Pročitajte detalje Kutline presude u aferi Dubrovačke banke

Miroslav Kutle ovaj tjedan je na Županijskom sudu u Dubrovniku nepravomoćno osuđen na tri i pol godine zatvora i mora vratiti 5,1 milijun dolara za aferu Dubrovačka banka.
Uživo

SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Usvojen Frankovićev prijedlog proračuna, pročitajte što su sve vijećnici odlučili

Završena je druga sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika na kojoj je usvojen prijedlog proračuna gradonačelnika Frankovića koji iznosi 432 milijuna kuna. Riječ je o takozvanom tehničkom proračunu, kako je kazao gradonačelnik, budući da se u rujnu očekuje rebalans. Predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica najavio je još jednu sjednicu sredinom srpnja.
SEECP

MINISTRI VANJSKIH POSLOVA IZ REGIJE U DUBROVNIKU 'Jugoistok Europe ima veliki potencijal!' (FOTO)

Sastanak ministara vanjskih poslova jugoistočne Europe, odnosno SEECP, održao se jutros u hotelu Dubrovnik Palace.
POLITIKA

NOVA VIJEĆNICA Ona ulazi u Gradsko vijeće umjesto DDS-ovog Lukše Matušića

DDS-ova Patricija Mage Vidak zamijenit će vijećnika Lukšu Matušića u Gradskom vijeću. 
ipak su se okupili

DEMANTIRALI BERNARDIĆA Ljevica ipak ima snage za prosvjede

Sve do proslave Dana antifašističke borbe ovog četvrtka u zemlji je postojalo nepisano pravilo utemeljeno na stvarnosti, da je je desnica ta koja ima mobilizacijsku moć i koja po potrebi izvodi ljude na ulicu kao sredstvo političkog pritiska, dočim građanska i lijeva Hrvatska to uglavnom tolerira i živi u atmosferi straha, djelujući isključivo na izborima, a i to sve manje.
ODRŽANE SKUPŠTINE

SMJENE I IMENOVANJA Oni su novi direktori gradskih tvrtki!

Skupštine trgovačkih društava s ograničenom odgovornošću u kojima Grad Dubrovnik ima većinski vlasnički udjel održane su danas, a jedna od točaka dnevnog reda bilo je i razrješenje dužnosti dosadašnjih direktora te imenovanje novih.
POLITIKA

FRANKOVIĆ IMA SVOJ PRIJEDLOG Na sjednici Gradskog vijeća odlučivat će se i o Proračunu

Druga sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u petak, 30. lipnja 2016., s  početkom u 16:30 sati, a na njoj će se naći dnevne točke koje se tiču Proračuna Grada Dubrovnika, ali imenovanja i razrješenja. Dnevni red pogledajte u nastavku. 
Učitaj još vijesti