TEREZA KESOVIJA PODRŽALA LUKU KORDU 'On istinski voli Konavle'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aida Čakić, Nikša Klečak
Slavna Tereza Kesovija ima svog favorita na predstojećim izborima

Luka Korda je najdugovječniji načelnik jedne općine kao što sam ja najdugovječnija pjevačica s ovih prostora i šire, kazala je najveća hrvatska glazbena diva Tereza Kesovija izrazivši podršku načelniku Općine Konavle koji se sa samostalnom listom na lokalnim izborima bori za još jedan mandat, piše PortalOko.

"Ako čovjek radio dobro i još uvijek radi, ako je profesionalan i Konavle nosi u srcu i duši, onda mu se treba ukazati povjerenje. Znam koliko je dobroga napravio za Konavle, ujedinio gornju i donju bandu konavoskih sela i spriječio devastaciju ovozemaljskog raja", kazala je energična dubrovačka i konavoska umjetnica Tereza Kesovija. Komentirala je i njegove političke protivnike.

Aida Čakić

"Nisam sigurna kako će biti ako netko drugi dođe umjesto njega. Ne znam hoće li poštovati prirodu i ljepotu Konavala jer ovo je rijetko očuvana vrijednost na hrvatskoj obali...", istaknula je ona dodavši kako za Luku Kordu može garantirati kao što garantira i za sebe.

Pojedini Kordi spočitavaju kako je prestar za nove izbore, no Kesovija se osvrnula i na to.

"Spočitavaju mu da je čovjek u godinama i da bi zbog toga trebao odstupiti, a ja se pitam trebam li i ja odstupiti? Starija sam od njega, a ove godine sam dobila Porina za najbolji album godine", rekla je Tereza te dodala kako Korda Konavle nosi u srcu i istinski ih voli. 

Zbog svega toga, dodala je Tereza, svi Konavljani i Konavoke mu trebaju biti zahvalni zbog učinjenog.

"Činjenice govore kako je Luka Korda živio i radio, kao što  to čini i danas, samo za Konavle. Pustimo ga da tako nastavi i dalje te da vodi Konavle putem kojim je zacrtao na dobrobit svih. Ne želim biti patetična, ali zaista je tako", zaključila je istinska glazbena diva, najpoznatija Konavoka, Tereza Kesovija.

Popularni Članci