UŽIVO IZ HNS-OVOG STOŽERA Dobra atmosfera ne jenjava, Dujmović zahvalio svim biračima (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: JM, DD
Ekipa Dubrovačkog dnevnika je u stožeru Hrvatske narodne stranke čiji je kandidat, Valentin Dujmović, prema projekcijama prvih izlaznih anketa ušao u drugi krug izbora za gradonačelnika Dubrovnika. U Stožeru vlada ugodna atmosfera.

20.15 Ugodna atmosfera vlada u stožeru HNS-a. Iščekuju se službeni rezultati

21.00 Valentin Dujmović i Mato Franković gostovali su uživo u programu HRT-a. Tom prilikom Dujmović je izjavio kako je njegov prolazak u drugi krug bio očekivan te kako će Hrvatska narodna stranka voditi pozitivnu kampanju.

21.20 Valentin Dujmović dao je izjavu za medije u kojoj je istaknuo kako postoji mogućnost okupljanja lijevice u Dubrovniku te kako HNS može računati na glasove većine kandidata koji nisu prošli u drugi krug. Više pogledajte u videu.

21.30 Izjavu za medije dao je i donedavni gradonačelnik Andro Vlahušić koji je naglasio da je ovo veliki uspjeh HNS-a i njegovog mladog tima ljudi.

22.00 Prema dosadašnjim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva, Valentin Dujmović u prvom krugu osvojio je 17,35 posto glasova. HNS-ov kandidat zahvalio se svim glasačima i svojim protukandidatima te kazao kako čeka konačne rezultate.

Popularni Članci