VIĆAN O IZBORNIM REZULTATIMA: 'Ako nas budu trebali, zvat će, a ako ne, isti smo prijatelji'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Predsjednik Dubrovačkog demokratskog sabora Pero Vićan i kandidatkinja za gradonačelnicu Terezina Orlić komentirali su rezultate lokalnih izbora na dubrovačkom području.

'Mislim da smo ostvarili jedan solidan rezultat koji je za nijansu lošiji od onoga koji smo imali prije dvije godine na izvanrednim izborima za gradonačelnika', kazao je Vićan te dodao da je zadovoljan i rezultatom u Konavlima i Primorju koji je gotovo isti onom prije četiri godine.

'U ovom trenutku nismo nezadovoljni. HDZ-u iskreno čestitam na veličanstvenoj pobjedi, oni sad mogu birati koalicijske partnere koje žele. Mi se nikome ne nudimo. Ako nas budu trebali, zvat će nas, a ako ne, bit ćemo isti prijatelji', kazao je predsjednik DDS-a.

Vićan se osvrnuo i na rezultat DUSTRA-e i Željka Raguža za koji je kazao da je zaista jedan izvrstan uspjeh. 'Treba zapamtiti da je ovo njihov prvi samostalan izlazak na izbore, a najveći problem će im biti održati razinu koju mi držimo već 12 godina. Njima treba čestitati, oni imaju razloga za slavlje. Do mene su došle različite informacije o tome jesu li oni postigli kakav dogovor i s kime. Ako jesu, sretno im bilo', zaključio je.

Terezina Orlić osvrnula se na svoj rezultat kazavši kako je njime zadovoljna obzirom da je prvi put u politici. 'Htjela bih se zahvaliti svima koji su izašli na izbore, naravno, posebno onima koji su glasali za mene i DDS. Čestitam protukandidatima iz HDZ-a koji su imali najveći broj glasova. Kontinuitet Dubrovačkog demokratskog sabora, u svakom slučaju se nastavlja', zaključila je Orlić.

Popularni Članci