Šokirali publiku: Bandić i Prljavci odsvirali 'Ružu Hrvatsku' usred Beograda, u publici nastao muk

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Kazalištu, pojačanom Davorinom Bogovićem, ovo je bio prvi koncert u Beogradu nakon čak 26 godina. Publika je znala sve pjesme, a raspametila se na 'Heroj ulice'. Energični Houra i Bodalec cijeli su koncert atmosferu držali na visokoj razini i 'palili' publiku.

- Večeras ovdje imamo posebnog gosta. Pozdravljamo našeg gradonačelnika Milana Bandića rekao je Mladen Bodalec uz prve taktove pjesme 'Mojoj majci', prenosi 24 sata.

Više od 13.000 ljudi na koncertu Prljavog kazališta u beogradskoj Areni malo se umirilo. Rasplesana i raspjevana publika stala je, a velika većina malo tiše ipak je pjevala poznatu pjesmu Prljavaca.

- Bili su fenomenalni i zato sam i došao na koncert. Tražio sam da me spomenu kod pjesme 'Mojoj majci' i hvala im - rekao je nakon koncerta Bandić koji je u Areni bio s Duškom Ljuštinom.

- Dobro je bilo nakon toliko godina doći u Beograd. Mislim da je bilo dobro. Publika se zabavljala i bila zadovoljna, a to je najvažnije - rekao je Houra.

Dva policijska kombija od jutra su bila ispred hotela u kojem su Prljavci odsjeli. Bend je od hotela do Arene išao pod policijskom pratnjom. Udaljenost od hotela do Arene je 300 metara i na svakih 20 metara na cesti su stajali policajci. Na putu do dvorane i na koncertu nije bilo nikakvih problema.

Popularni Članci