Učitaje prijašnje vijesti
LUKSUZ

SPOR S DRŽAVOM Ivanka Trump unajmila vilu hrvatskog milijardera Lukšića

Luksuzna vila u kojoj žive kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka, i njen muž, Trumpov savjetnik Jared Kushner, pripada čileanskom milijarderu Andronicu Lukšiću, koji tuži američku vladu za milijunski iznos, javlja Wall Street Journal.
Pitanje Nutelle

HVALA TI, TETA DUBE Šuica se svim srcem bori da nam život bude slađi

Šuica se u Bruxellesu bori da i Hrvati imaju jednako slatku Nutellu kao i stanovnici Zapadne Europe. Zaista hvalevrijedna borba
Pattaya

POSJETILI SMO NAJGREŠNIJI GRAD NA SVIJETU Ovdje se svatko sa svakim neprekidno seksa, a sreli smo i Dubrovčane

Zaboravite Ibizu, Amsterdam i Fortalezu – Pattaya je vjerojatno najluđi i najgrešniji grad na svijetu. Moderna Sodoma i Gomora
Izrabljivanje

Svaki put kada kupite komad odjeće u Zari, H&M-u ili Gapu, sjetite se ovoga

Nakon Kine Bangladeš je druga najveća krojačnica na svijetu za globalne američke i europske modne lance poput Zare, H&M-a i Gapa. Minimalac njihovih švelja je 677 kuna. Najnoviji štrajkovi u više od 60 tekstilnih tvornica i uhićenja sindikalaca pokazuju da su uvjeti rada strašni, a ono što se događa pobunjenim radnicama još strašnije
SUDBINE

ŠOKANTNE ISPOVIJESTI PROSTITUTKI: Počela sam to raditi da prehranim kćer, umalo mi je prerezao vrat

Svoje tužbe životne sudbine za Deutsche Welle ispričale su žene koje je sudbina primorala baviti se prostitucijom u Srbiji
zdravstvo

POKUŠAVAJU RIJEŠITI PROBLEM Stižu jako loše vijesti za ljubitelje Snickersa, Marsa, Twixa i KitKata

Pod pritiskom Engleskog zavoda za javno zdravstvo (PHE) vodeći proizvođači čokoladica morat će smanjiti veličinu njihovih proizvoda, kako bi udovoljili novim mjerama za smanjenje unosa šećera u prehrani.
aplikacija

GENIJALNA IDEJA Prijavljuju nepropisno parkiranje i zarađuju novce

Dok jedni smatraju da je aplikacija odlično rješenje, drugi joj se protive.
sigurnost

Oprez, nova internetska prijetnja predstavlja se kao vaš šef

Zavod za sigurnost informacijskih sustava (ZSIS) i više policijskih uprava zaprimili su prijave o novoj tzv. phishing kampanji koja je usmjerena na računovodstvene urede tijela državne vlasti i pravnih osoba s javnim ovlastima, s ciljem krađe financijskih sredstava, izvijestio je MUP.
Promjene zakona

IVANKA SVOM OCU TRUMPU 'Ne tata, nemoj oduzeti prava homoseksualnim parovima'

Ivanka Trump i njen suprug Jared Kushner navodno su uvjerili Trumpa da ne potpiše zakon koji bi smanjio prava LGBTQ osoba. Kako prenosi Politico, Obama je za vrijeme svoje vlasti donio ukaz kojim se jačaju prava LGBTQ osoba na radnom mjestu.
hpd sniježnica

ZASTAVA SV. VLAHA I U ANDAMA Slavilo se i s hrvatskim iseljenicima u Limi (FOTO)

Slavi se sv. Vlaho!
festa

DUBROVČANI SLAVE SV. VLAHA DILJEM SVIJETA U New Yorku uživali uz hrvatska vina i delicije (FOTO)

Dubrovčani u New Yorku, štovatelji sv. Vlaha, s jednim od festanjula kapetanom Matom Stanović, veličanstveno su proslavili festu sv. Vlaha u petak 3. veljače u prekrasnom ambijentu restorana Dubrovnik, vlasnika Lopuđanina Željka Tomića.
REGIJA

SRPSKI POLITIČAR LUPAO GLUPOSTI: 'Dubrovnik nikada nije pripadao Hrvatskoj' (VIDEO)

Hrvatska u teritoriju koji danas poznajemo uopće nije postoja prije Drugog svjetskog rata, do Zadra je bila Italija i mnogo čega drugog, a da ne pričam prije velikog rata da uopće nisu postojali kao kompaktna cjelina i recimo Dubrovnik nikada nije pripadao integrativno hrvatskom državnom odrazu na tom prostoru bez obzira kad je to bilo, kazao je premijer Republike Srpske Milorad Dodik.
INAUGURACIJA

GOD BLESS AMERICA! Trump je danas i službeno postao američki predsjednik

Donald Trump upravo je položio prisegu u Washingtonu i službeno postao 45. predsjednik SAD-a.
Učitaj još vijesti