ŽIVOT NA BRDOVITOM BALKANU Nadanova Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski Caritas mušterije tvrtke Željke Markić

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Za svaku tvrtku, posebno za onu koja tek počinje raditi, vrlo je važna referenca. Što je tvrtka koja ju podupire poznatija, to je veća vjerojatnost kako će netko prepoznati I rad nove tvrtke te se odlučiti za suradnju.

Reference

Željka Markić i njena tvrtka imaju bogato iskustvo, a najviše su povezani s državnim tvrtkama, ministarstvima, ali i Hrvatskim Caritasom koji svoj identitet crpi iz korijena Katoličke crkve. Na referentnoj listi tvrtki i ustanova koje posluju s tvrtkom Sermon d.o.o. je i Hrvatska gospodarska komora, čiji je donedavni predsjednik Nadan Vidošević danas u istražnom zatvoru, a poradi izvlačenja novca iz HGK. Dodajmo i to da je Vidošević u podrumu imao i svoj mali zoološki vrt.

Uspon

Tvrtka Sermon d.o.o. je osnovana prije devet godina, a do 1.siječnja 2013. godine je generirala 90 milijuna kuna prometa. Momentalno zapošljavaju 17 radnika, a njihova osnovna djelatnost je prevođenje koje uključuje više stranih jezika. 

Znakovito ime Sermon

Neki kažu da je Sermon bio hrvatski, a neki pak tvrde da je bio makedonski feudalac. Makedonski car Samuilo postavlja Sermona za upravitelja tog kraja. Sermon je kovao svoje zlatnike na području današnje Srijemske mitrovice.

No, kako Željki Markić kovanje zlatnika ne bi bila osnovna djelatnost, pobrinula se za to upravo ona sama koja je osnovala i tvrtku NEOX klinička ispitivanja d.o.o. 

 

Svi se udružili protiv homoseksualaca

Iako Crkva ne dopušta nikakvu kontracepciju, a definitivno su najveći moralni i duhovni sponzori inicijative Željke Markić takozvane 'U ime obitelji', pitanje je što oni misle na donatore inicijative, primjerice tvrtku Teva koja, koja baš poput tvrtke Neox, ispitiva ljekove, među njima i kontracepcijske pilule.

Znakovita je upravo činjenica, ali i jako ironična. Zna ta tvrtka da kod istospolnog seksualnog odnosa nitko neće konzumirati anti-baby pilule.


 

Popularni Članci